Barça

“És un honor, vinc a ajudar”

Satisfacció. Aubameyang, que firma fins al juny del 2025 però amb una opció de sortida pactada el 2023, es mostra molt motivat per jugar en el Barça i posa en relleu la seva experiència per haver jugat a França, Alemanya i Anglaterra

El Barça ahir va fer oficial el fitxatge de Pierre-Emerick Aubameyang, que en l’últim dia de mercat es va desvincular contractualment de l’Arsenal. El davanter finalment ha signat un contracte fins al 30 de juny del 2025, amb una opció de sortida pactada el 30 de juny del 2023, i tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros. Amb aquesta fórmula, el club blaugrana aconsegueix marge salarial de cara a la temporada vinent i el jugador podrà cobrar gairebé tot el que li faltava per cobrar de l’Arsenal en un any i mig en tres anys. Ja està inscrit en la lliga i avui serà presentat.

Aubameyang afronta amb il·lusió la seva etapa en el Barça. “Estic molt feliç i content de ser aquí i tinc moltes ganes de sortir al camp. És un dels clubs més grans del món i és un honor per a mi ser aquí. Per això he fitxat pel Barça”, va explicar als mitjans del club. El seu fitxatge, com va revelar Laporta, es va tancar in extremis, malgrat que ell ja havia aterrat a Barcelona al migdia. “Al final es va fer. Va ser un dia molt dur, però al final soc aquí, amb moltes ganes i molt content”, va comentar. El davanter fa valer la seva experiència i es mostra convençut que podrà ajudar l’equip a complir amb els objectius. “Tinc experiència, he jugat a Alemanya, França, Anglaterra... Arribo aquí per ajudar i donar el màxim a l’equip”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)