Vintè triomf de les blaugrana i més avantatge en el lideratge

1a divisió. La Real, rival de dimecres, empata contra l’Atlético

Barça 7 Eibar 0

BARÇA:Paños, Marta (Molina, 73’), Mapi León (Rolfö, 53’), Engen, Leila, Patri (Aitana, 64’), Alèxia (Oshoala, 64’), Melanie, Clàudia Pina, Jenni Hermoso i Graham (Martens, 53’).EIBAR:Amaia, Ane Pérez, Elba (Queralt, 62’), Ana (Kuki, 61’), Llompart (Kundananji, 77’), Altonga, Rose Muth, Ganchegui, Noko Matlou, Ane Campos i Sheila.GOLS:1-0 (7’) Marta Torrejón. 2-0 (11’) Clàudia Pina. 3-0 (15’) Marta Torrejón. 4-0 (23’) Mapi León. 5-0 (27’) Leila. 6-0 (52’) Melanie Serrano. 7-0 (87’) Aitana Bonmatí.ÀRBITRA:Amy Peñalver Pearce.T.G.:Mapi León, del Barça.PÚBLIC:3.664 espectadors.COMENTARI:El Barça té dimecres una cita marcada en el calendari: la visita al camp de la Real Sociedad que es va haver d’ajornar per casos de covid en el conjunt de Natalia Arroyo. Les basques són segones, però a una distància cada cop més escandalosa, que s’ha eixamplat dos punts més per l’empat de la Real contra l’Atlético (2-2) combinat amb una altra golejada incontestable de les de Jonatan Giráldez, que van celebrar la vintena victòria en vint jornades. El partit contra l’Eibar va tenir molt poca història. Marta Torrejón, amb un doblet, i Clàudia Pina van situar un 3-0 en el primer quart d’hora. Es va afegir a la festa Mapi León (43’), una de les poques futbolistes de l’equip que no havien marcat gol. Abans del descans, una altra lateral, Leila, va fer el cinquè. Una de les grans protagonistes va ser Melanie Serrano, homenatjada pel club pels 500 partits amb l’equip i autora del sisè gol en recollir des de l’àrea una centrada de Graham (52’). Va tornar Aitana Bonmatí, que va tancar la golejada. També va jugar el primer partit del curs la jugadora del filial Maria Molina, tot i que ja havia debutat la temporada passada amb el primer equip.