Barça

Ningú els fa ombra

Barça. Les blaugrana atropellen la Real Sociedad a domicili (1-9) i tanquen un global de 17-2 contra les donostiarres, les segones classificades en la lliga

Real Sociedad 1 Barça 9

REAL SOCIEDAD:Adriana Nanclares; Iraia, Tejada, Vanegas, Núria Rábano (Izarne, 46’); Iris Arnaiz (Viles, 79’), Nerea Eizagirre (Emma Ramírez, 72’), Gema Gili; Gabriela García, Mirari (Jenssen, 61’) i Franssi (Amaiur, 46’).BARÇA:Cata Coll; Marta Torrejón, Irene Paredes (Andrea Pereira, 72’), Mapi León, Rolfö (Leila, 72’); Patri Guijarro, Aitana Bonmatí (Clàudia Pina, 61’), Alèxia Putellas; Graham Hansen (Mariona, 61’), Martens i Oshoala (Jenni Hermoso, 61’).GOLS:0-1 (8’) Oshoala. 0-2 (45’) Oshoala. 0-3 (56’) Rolfö. 0-4 (58’) Irene Paredes. 0-5 (62’) Martens. 0-6 (78’) Alèxia Putellas. 0-7 (83’) Clàudia Pina. 0-8 (86’) Jenni Hermoso. 1-8 (89’) Emma Ramírez. 1-9 (91’) Marta Torrejón.ÀRBITRE:Peláez Arnillas.T.G.:cap.T.V.:cap.PÚBLIC:un miler d’espectadors.

No tenen rival en la lliga. El Barça va resoldre la visita al camp de la Real Sociedad, segon en la lliga, amb una golejada d’escàndol (1-9) que demostra que no hi ha ningú que els faci ombra en la competició estatal. A un partit, i a Europa, potser trobaran oposició, però la lliga no podria estar més encarrilada –amb quatre victòries més ja seran campiones– i el camí cap a la lliga perfecta cada vegada és més clar. Queden nou partits per aconseguir-ho, però el d’ahir, sobre el paper, era el més complicat dels que restaven.

Veient el marcador sembla que el partit a Zubieta va ser un passeig per a les blaugrana, però la realitat no va ser així. Les de Jonatan Giráldez van començar bé, amb una ocasió al travesser de Martens i marcant de seguida el 0-1, amb un gol d’oportunista d’Oshoala aprofitant una errada de la portera (8’). A partir de llavors, però, la Real va gaudir de molt bones ocasions per empatar. Pressionant molt amunt i igualant el control de la possessió, les donostiarres van fer mal amb Gema Gili i Eizagirre entre línies, però Cata Coll, ahir titular, va estar esplèndida sota pals. Però al Barça, si el perdones, ho pagues, i després de tres ocasions al travesser durant l’intercanvi de cops, Oshoala –ahir va jugar el seu partit 100 com a blaugrana– va marcar el 0-2 abans del descans, aprofitant una recuperació de Patri (45’).

En la segona part la Real va tornar a sortir amb energia i es va acostar al gol, però en el 56’ Rolfö va marcar el 0-3 amb un xut sec des del vèrtex de l’àrea. Allà es va acabar el partit, perquè la Real va abaixar els braços i el Barça va convertir en gol gairebé totes les arribades. Irene Paredes (0-4, 58’), Martens (0-5, 62’), Alèxia, que ahir va igualar Vicky Losada com la segona jugadora amb més partits amb el Barça amb 376 marcant el 0-6 (78’), Clàudia Pina (0-7, 83’), Jenni Hermoso (0-8, 86’) i Marta Torrejón (1-9, 91’) van tancar una golejada brillant que només va tacar el gol de la blaugrana cedida a la Real Emma Ramírez (1-8, 89’).

INICI DIFÍCIL

Després del 0-1 la Real Sociedad va tenir oportunitats per empatar, però no les va aprofitar

EL DETONANT

El 0-3 de Rolfö (56’) va iniciar l’allau i el Barça va acabar amb gol gairebé totes les ocasions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)