Barça

Sense els laterals drets

Baixes. El Barça no podrà comptar per al derbi amb Dani Alves, sancionat amb dos partits, i l’Espanyol tampoc ho podrà fer amb Óscar Gil per acumulació de targetes

Tant el Barça com l’Espanyol queden coixos en el lateral dret per al derbi. I és que ni Xavi Hernández ni Vicente Moreno podran comptar amb els jugadors que últimament ocupen aquesta posició en els seus respectius equips: Dani Alves i Óscar Gil, tots dos per sanció, seran baixa al matx al RCDE Stadium de diumenge. Pel que fa al brasiler, expulsat amb vermella directa contra l’Atlético per una entrada a Yannick Carrasco, ahir el comitè de competició va anunciar que haurà de complir una sanció de dos partits. A l’acta, Gil Manzano, que no va apreciar l’acció en directe i va requerir l’advertència del VAR, va indicar que l’expulsió va ser per “impactar amb els seus tacs al bessó de l’adversari sense possibilitat de jugar la pilota”. Alves, doncs, es perdrà el duel contra els blanc-i-blaus i el següent partit de lliga, contra el València al Camp Nou el 20 de febrer. Xavi rumia ara amb qui completarà la defensa per aquesta absència; Dest, Mingueza i Araujo, que ha actuat de lateral amb el de Terrassa, són les opcions per a les pròximes dues jornades. No obstant això, en el club culer van presentar un recurs davant del comitè d’apel·lació per intentar que la sanció es quedi en un matx. Qui segur que només se’n perdrà un és Óscar Gil, també castigat però per acumulació de targetes. L’il·licità va veure la cinquena a San Mamés, cosa que obre la porta de la titularitat a Aleix Vidal, que ja el va rellevar quan va estar lesionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)