Barça

La felicitat d’Adama

Ben tornat. L’extrem de l’Hospitalet, que va tenir un brillant debut en la victòria contra l’Atlético, assaboreix el moment, després de progressar durant sis anys a Anglaterra

Adama Traoré està radiant. L’extrem, retornat al club de la seva vida, va tenir un brillant debut en la victòria contra l’Atlético (4-2) i assaboreix el moment. “Quan vaig marxar sempre sabia que la intenció era tornar. A vegades es prenen camins i decisions diferents, però l’objectiu sempre ha estat el mateix. Volia tornar i ara que hi soc vull ajudar com més millor”, va dir ahir als mitjans oficials del Barça. “Em van trucar quan era de viatge, perquè aquella setmana tenia vacances a Anglaterra, i em van dir que hi havia la possibilitat de venir al Barça. Va ser una decisió ràpida. Com sempre, ho vaig parlar amb la meva família, que sempre m’ha fet costat en els bons i els mals moments, però tenia clar que volia venir perquè era tornar a casa, així que vam deixar les vacances i vam venir ràpid”, va explicar.

El futbol de base

El de l’Hospitalet també va parlar de la seva etapa en el futbol de base blaugrana. “Em quedo amb tot el que hi vaig viure, no puc triar un any en concret. Cada temporada va ser un aprenentatge diferent i em quedo amb l’experiència i els grans entrenadors que vaig tenir i que em van ensenyar molt per convertir-me en el jugador que soc”, va comentar, conscient que, tot i haver estat fora, pot ser un mirall per als joves que estan arribant: “Penso que sí que els puc ajudar. Hi ha jugadors que segur que poden donar millors consells perquè fa molts anys que són al primer equip, però també he estat en grans plantilles i crec que puc aconsellar els més joves en allò que faci falta.”

OBJECTIU

“La intenció sempre va ser tornar, i ara que hi soc vull ajudar com més millor”

AJUDAR

“He estat en grans plantilles i puc aconsellar els més joves en allò que faci falta”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)