Barça

Xavi Hernández

Tècnic del Barça

“No hem estat efectius”

Xavi va acabar decebut després de l’empat contra l’Espanyol. El tècnic creu que van ser superiors en el derbi, però que la poca efectivitat els va condemnar. “Hem de ser autocrítics. No hem estat efectius en els moments clau. Hem pogut fer el 0-2 i l’1-2 i, just després, han marcat ells. El punt és insuficient; avui era un partit per guanyar”, va dir.

Això sí, es va quedar amb el punt aconseguit. “La derrota hauria estat un pas enrere. Amb un punt, no ho és tant. És difícil guanyar en aquest estadi i seguim en la lluita per les posicions de lliga de campions.” Xavi va elogiar Luuk de Jong, que amb els fitxatges d’hivern ha tingut menys protagonisme i que amb el seu gol va salvar un punt. “El Luuk és un professional i és exemplar. L’he posat com a exemple més d’un cop al vestidor. És un golejador, un rematador. N’ha tingut dues i n’ha fet una.”

D’Araújo, no sap si podrà arribar a dijous. “Sembla que són molèsties. Ha fet un esforç per jugar, ha tingut molèsties durant la setmana. Veurem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)