Barça

Araujo, amb una sobrecàrrega al soli, dubte contra el Nàpols

Contratemps. Si finalment és baixa, Xavi només disposa de Piqué, Eric i Mingueza

Ronald Araujo té una sobrecàrrega al soli de la cama esquerra. Les proves que es va fer ahir al matí així ho han confirmat. El defensa uruguaià va haver de ser substituït a la mitja part del derbi contra l’Espanyol i ara mateix és dubte per jugar contra el Nàpols dijous al Camp Nou en l’estrena en l’Europa League. El comunicat no parla de temps de baixa més enllà de dir que la seva evolució en marcarà la disponibilitat, però és possible que Xavi no vulgui arriscar gens ni mica amb ell pensant en el duel de diumenge contra el València.

Perquè a Mestalla el tècnic també tindrà la baixa de Piqué, sancionat per la seva expulsió en el derbi. I els francesos Lenglet i Umtiti també seran baixa per lesió. La situació no és tan crítica per afrontar el duel contra el Nàpols perquè si que hi serà el central de la Bonanova, a més d’Eric Garcia, tot i que surt d’una lesió, i Mingueza, que no està tenint minuts amb Xavi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)