Barça

Jana diu adeu a la temporada i Irene Paredes, 4 setmanes

1a Iberdrola. La central del planter té trencat el lligament encreuat del genoll dret

Negre inici de setmana al Barça femení. Males notícies en forma de comunicats mèdics i problemes dels grossos per a Jonatan Giráldez. La confirmació de les greus lesions de Jana Fernàndez i Irene Paredes deixen l’equip sota mínims pel que fa a la nòmina de centrals disponibles.

Jana es perdrà el que queda de temporada. Ahir es va confirmar que té un trencament del lligament encreuat del genoll dret. La central, lesionada dissabte en l’entrenament previ al partit de lliga contra l’Athletic, serà intervinguda en els pròxims dies. Aquesta lesió és un cop dur perquè en aquesta segona temporada al primer equip Jana estava sent una futbolista important (18 partits i 2 gols).

Paredes estarà al voltant d’un mes apartada dels terrenys de joc per culpa d’una ruptura muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra. La basca (26 partits de 30 possibles i 4 gols) va ser substituïda superada la mitja hora de joc en l’últim partit jugat a Bilbao i ahir les proves mèdiques van confirmar l’abast de la lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)