Barça

Xavi Hernández

Tècnic del Barça

“Això és l’Europa League, no valen les sensacions”

Xavi Hernández va acabar el partit contra el Nàpols amb mal regust. De nou la manca d’efectivitat va privar el seu equip de la victòria malgrat la superioritat mostrada contra el Nàpols. “El partit ha estat excel·lent, avui només ha faltat materialitzar les ocasions. Les sensacions tornen a ser molt bones, però el resultat és insuficient. Era un dia per guanyar, com a mínim, de dos gols de diferència, però això va de resultats”, va dir. “Això és l’Europa League, no un amistós, les sensacions ja no serveixen, només serveixen els resultats”, va insistir.

Ferran Torres, l’autor del gol, va desaprofitar un munt d’ocasions però el tècnic està encantat amb ell. “Ferran Torres? A Luis Suárez també li va costar marcar gols al principi. No tinc cap dubte que arribaran els gols perquè sempre és allà. Estic encantat de tenir-lo.” I va tornar a lamentar els xiulets a Dembélé. “Els xiulets a Dembélé? El públic no m’ha fet cas... És sobirà i ell decideix. Al final, els xiulets s’han transformat en aplaudiments, em quedo amb això. Ja està, ja l’hem xiulat i ja ha passat”, va assenyalar Xavi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)