Barça

Xavi Hernández

Tècnic del Barça

“Pedri és superlatiu, no hi ha cap talent com ell”

Xavi ha acabat rendit al talent de Pedri, autor de l’últim gol a Mestalla i que ha ofert un recital en la segona meitat sobre com dirigir i asserenar un partit on al Barça li costava tenir el domini del joc. “Pedri ens dona pausa, no la perd, es perfila bé, domina les dues cames. És superlatiu. I només té 19 anys, l’hem de cuidar molt perquè és espectacular. En l’aspecte estrictament de talent, al món no n’hi ha cap com ell”, ha dit.

El tècnic se’n va satisfet amb els tres punts i amb el joc desplegat, sobretot en el primer temps, en què van ser molt efectius. “La primera part ha estat excel·lent i hem aprofitat els espais. La segona, no tant, ens ha faltat més calma. Però en general, me’n vaig satisfet, és una bona victòria.” Xavi creu que el seu equip va jugar millor contra el Nàpols i considera que encara han de ser prudents. “Com a entrenador del Barça mai tens tranquil·litat, dijous tenim una altra final. Seguim en zona Champions però encara tenim urgències en la classificació, ens falta ser més fiables, saber defensar amb pilota.” Finalment ha dit que està encantat amb el compromís dels jugadors, alguns dels quals han jugat amb molèsties.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)