Barça

El Barça ja té 19 golejadors diferents

Dada. Aubameyang s’afegeix a la llarga llista de jugadors de l’equip blaugrana que ja han vist porteria aquesta temporada, els que més

A València va marcar Aubameyang. Més concretament, en va fer tres –l’últim, discutible, perquè tothom menys l’àrbitre el donaria a Pedri–. En qualsevol cas, amb el primer el Barça ja en fa prou per consolidar-se en el primer lloc de la classificació d’equips que més golejadors diferents tenen aquesta temporada. En el conjunt de Xavi han marcat un total de 19 jugadors diferents. Una dada curiosa i que demostra que en la plantilla hi ha diversos jugadors amb capacitat per fer gols, encara que el més important seria que en fessin més.

La marxa de Leo Messi i el fet que el Barça no hagi consolidat cap altre golejador fa que el gol blaugrana estigui tremendament repartit. Memphis Depay, per exemple, continua sent el màxim realitzador de l’equip malgrat que s’ha perdut diversos partits per lesió. Hi ha quatre jugadors que han marcat tres gols, i tots ells no deixen de sorprendre. Són Araujo, un defensa; Luuk de Jong, que durant molt temps no va comptar gaire per als tècnics però que ara passa per un moment molt dolç, amb gols decisius; Ansu Fati, lesionat de llarga durada, i des de diumenge s’hi ha sumat Aubameyang.

Han marcat dos gols Nico, Sergi Roberto, Braithwaite, Frenkie de Jong, Gavi i Coutinho, que ja no en podrà fer més després d’haver marxat cedit a l’Aston Villa en el mercat d’hivern. I també han marcat un gol Piqué, Alba, Busquets , Alves, Jutglà, Abde i el Kun Agüero, que va fer en el clàssic el seu únic gol com a blaugrana. L’argentí tampoc en podrà fer més perquè es va haver de retirar prematurament per culpa d’un problema cardíac.

EL PITXITXI

8
gols
ha marcat Memphis Depay, encara avui el màxim golejador del primer equip del Barça.
Memphis Depay (8gols) Ronald Araujo (3 gols) Luuk de Jong (3 gols) Ansu Fati (3 gols) Aubameyang (3 gols) Nico González (2 gols) Sergi Roberto (2 gols) Braithwaite (2 gols) Frenkie de Jong (2 gols) Gavi (2 gols) Coutinho (2 gols) Gerard Piqué (1 gol) Jori Alba (1 gol) Sergio Busquets (1 gol) Dani Alves (1 gol) Ferran Jutglà (1 gol) Ez Abde (1 gol) Kun Agüero (1 gol)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)