Barça

“No renunciem a res”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi té molt clar que el seu equip està fent passos endavant, però també és conscient que ara el que necessita és que sigui regular i tingui una bona dinàmica de resultats durant força jornades, sobretot perquè la lluita per entrar a la Champions promet ser intensa. “Visc aquest moment amb molta il·lusió. La gent que em trobo pel carrer la veig il·lusionada. Hem de ser prudents i continuar treballant amb molta calma. Cada partit és una nova història. No descartem res, però sabem que serà molt difícil”, explicava ahir el terrassenc en la roda de premsa prèvia al partit contra l’Athletic (21 h), en què espera que encara es vegi una millor versió: “Hem de millorar perquè encara perdem pilotes innecessàries. Ens ha de fer vergonya perdre la pilota. També hem de millorar en l’estratègia, però hi ha millores des que vaig arribar. No estem a un nivell altíssim i el marge de millora és gran, però si ho podem fer guanyant lògicament molt millor.”

La derrota en la copa a San Mamés encara és present, i Xavi s’espera un partit similar al d’aquell dia, però amb una millor resposta dels seus. “Canviarem poc respecte del partit de copa i ells tampoc crec que ho facin, però és evident que som un millor equip. És un equip que treballa bé, que ja ens ha guanyat i la idea de Marcelino és molt clara. És un entrenador que treballa molt bé. Serà un rival molt difícil”, sentenciava Xavi, que a nivell individual va destacar Frenkie de Jong: “És un jugador molt i molt exigent amb ell mateix i sempre diu que pot jugar molt millor. Jugar millor del que ho va fer a Nàpols és complicat. Ha d’insistir i mantenir aquest nivell, sent transcendent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)