Barça

Xavi Hernández

Tècnic del Barça

“Pedri em recorda a Iniesta”

Xavi Hernández estava radiant al final de l’enfrontament. L’equip que orienta ha marcat quatre gols en cadascun dels tres últims partits que ha jugat. “L’equip està entrenant molt bé i d’aquí els resultats”, va indicar. “Ens ha costat davant d’un rival que defensa molt bé però hem fet un partit molt seriós. No ens han generat practicament i hem estat molt bé en la pressió. Hem de seguir treballant amb humilitat”, va manifestar el tècnic que va parlar de dos dels noms propis del matx d’ahir; Dembélé i Pedri. “Aquest és el Dembélé que volem”, va assegurar. “Jo estic molt content amb ell. Treballa, entrena i per això surt avui i marca la diferència. Jo li veig moltes condicions”, va explicar Xavi, que interrogat sobre si el veu renovant va dir que “és un tema del club i d’ell”. També va tirar flors a Pedri: “Entén molt bé el joc. No perd una pilota, juga fàcil, es posa entre línies a rebre a esquenes dels pivots rivals... és una meravella. Em recorda a Andrés Iniesta.”

Finalment, també es va referir a les aspiracions del grup que encapçala. “No descartem res, sabem que el Madrid està fort i el Sevilla també. Nosaltres anem escalant posicions; ara anem a pel tercer, després intentarem anar pel segon i si ens arriba intentarem anar a pel primer. Hem de ser realistes, humils i seguir treballant.”

Marcelino, disgustat

El preparador de l’Athletic va quedar disgustat amb el tram final del partit. “Ho hem posat tot sobre la gespa i l’equip ha estat en el partit fins al minut 89. Estic molt satisfet del rendiment de l’equip i el final ens ha ensenyat que no podem perdre l’ordre i no podem deixar espais contra el Barça”, va asseverar. “El resultat no s’ajusta al què s’ha vist els 90 minuts”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)