Barça

Disparitat d’opinions en el Barça sobre Dembélé

Dilema. Alguns directius i Xavi són partidaris d’intentar que renovi, mentre que des de la direcció esportiva no creuen que se li hagi de donar aquesta possibilitat

Dembélé: cas obert o cas tancat? Hi ha diversitat d’opinions en el Barça sobre què cal fer amb l’atacant francès a partir d’ara. Després que no se li pogués trobar una sortida en el mercat d’hivern, com era el desig del club, Dembélé va obtenir el perdó de Xavi i ara compta com un més de la plantilla, amb les mateixes possibilitats de jugar que qualsevol altre. La posició de Xavi sempre va ser que calia fer-lo participar si finalment es quedava perquè és un actiu per a l’equip, tal com va quedar demostrat contra l’Athletic, per exemple.

Això no canvia que a Dembélé, a final de temporada, li tocarà marxar perquè acaba el seu contracte. Si no hi ha un gir inesperat i el club blaugrana decideixi reobrir les negociacions per la seva possible renovació. Hi ha una part de la junta que sí que seria partidària d’intentar que continuï al club. Laporta és un d’ells. Ahir mateix ho va tornar a ratificar en un acte al MWC. “Dembélé sap la nostra proposta i que sempre hem volgut que es quedi, esperem que a final de temporada s’ho repensi.” Xavi confia molt en ell i també és partidari de reobrir les converses. La seva aposta és jugar amb extrems i considera que no n’hi ha gaires en el mercat i que els que hi puguin haver no tenen la qualitat de Dembélé. De fet, el dia de la seva presentació ja va dir que, si s’ho proposava, el francès podria ser el millor del món en la seva posició. A Xavi li agradaria continuar disposant del jugador i el club ho sap, però entendrà el que finalment s’acabi decidint.

I en aquest sentit hi ha veus al club que no volen ni sentir a parlar d’oferir-li la renovació. A la directiva, i sobretot a la direcció esportiva, que consideren que el cas Dembélé ja està tancat. I ho està per diferents motius. El principal és perquè no creuen que un jugador com ell, que acaba contracte, accepti renovar a la baixa, perquè, a diferència de Laporta o Xavi, no el consideren un jugador que hagi tingut una regularitat rellevant ni que marqui les diferències en tots els partits i perquè encara cou la seva actitud durant tot el mercat d’hivern. Els va complicar molt la feina per intentar inscriure els reforços i no va voler marxar quan el Barça ho tenia tot lligat amb el Tottenham. El PSG també va fer una proposta però oferia jugadors a canvi que no interessaven al Barça. A la direcció esportiva també sospiten que té un acord ja tancat amb el Chelsea.

LAPORTA

“Sap la nostra proposta i que sempre hem volgut que es quedi”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)