Barça

Que no hi hagi cap ensurt

Copa. Les vuit baixes no treuen el paper de favorit del Barça al camp del Rayo, cuer

El Barça entra aquesta tarda (16 h) en la copa, en el tercer partit d’una sèrie de vuitens de final que la federació espanyola ha decidit programar en horaris diferents de tres dies seguits. L’equip de Jonatan Giráldez reprèn la competició després d’una altra aturada per seleccions que ha deixat baixes. Sense Cata Coll, Irene Paredes, Caroline Graham-Hansen, Bruna Vilamala, Jana Fernández, Mariona Caldentey, Asisat Oshoala ni Crnogorcevic, les blaugrana arriben a Madrid amb quatre jugadores del filial: María Pérez, Ona, Martina i Molina. “Tenim menys jugadores, però també confiança i ganes d’afrontar una competició que ens agrada”, exposa Giráldez. Per més baixes que tingui, i encara que l’eliminatòria sigui a partit únic i a camp del rival, el favoritisme blaugrana és indiscutible. Entre altres coses, perquè el paper del Rayo és molt pobre, cuer de primera femenina amb només 9 punts. La temporada del conjunt madrileny, de fet, ha quedat marcada primer per les greus mancances de recursos a tots els nivells, i després per la polèmica aposta del club per Carlos Santiso, de qui es va conèixer una nota de veu enviada el 2017 a companys seus en què plantejava cometre una violació grupal.

Els primers

Els vuitens van arrencar amb les dues primeres eliminatòries. En la primera, el Real Madrid va superar l’Alhama, que va resistir molt bé, va arribar a la recta final amb desavantatge mínim i va rebre dos gols en l’últim sospir (0-3). En la segona, molt emocionant, el Sevilla es va imposar a l’Athletic (0-1). L’Espanyol rebrà demà el Madrid CFF (17 h), en la penúltima eliminatòria.

Alhama-Real Madrid 0-3
Athletic-Sevilla 0-1
València-Granadilla avui, 14 h
Rayo-Barça avui, 16 h
Vila-real-R. Sociedad avui, 18 h
Betis-Llevant demà, 15 h
Espanyol-Madrid demà, 17 h
Sp.Huelva-Atlético demà, 19 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)