Barça

Real-Barça, entre clàssic i clàssic

Copa. L’actual campió de la copa jugarà els quarts contra la Real Sociedad, a partit únic i a Zubieta, entre els dos partits contra el Real Madrid, el de lliga i el de Champions

El Barça ja coneix el nom del seu rival en els quarts de final de la copa. Serà la Real Sociedad de Natàlia Arroyo. Enfrontament interessant entre el líder de la primera Iberdrola i el segon classificat. L’eliminatòria, a partit únic com en rondes anteriors, es jugarà a Sant Sebastià.

L’equip entrenat per Jonatan Giráldez ja sap què és guanyar a Zubieta aquesta temporada. De fet, el Barça ha golejat la Real en els dos partits de lliga que han jugat: victòria per 8-1 a l’estadi Johan Cruyff i triomf per 1-9 en el partit jugat a Sant Sebastià.

El botxí de l’Espanyol, el Madrid CFF, jugarà com a local contra l’Sporting de Huelva, el Sevilla jugarà al camp del Granadilla Tenerife, i el Real Madrid haurà de visitar el camp del Llevant. Els partits es jugaran entre els dies 15, 16 i 17 de març. En clau blaugrana, el partit contra la Real Sociedad ha quedat encaixat entre dos clàssics, el de lliga al Johan Cruyff (dia 13) i el de Champions al Di Stéfano (dia 22).

Els guanyadors de les quatre eliminatòries jugaran una final four al mes de maig.

LES REACCIONS POSTSORTEIG

La Real és un rival que coneixem molt bé. És un bon equip, és el segon classificat de la lliga, i caldrà preparar molt bé l’eliminatòria
Jugar a partit únic i a fora de casa és un condicionant important. Esperem un gran ambient a Zubieta
Jonatan Giráldez
Real Sociedad - Barça
Granadilla Tenerife - Sevilla
Madrid CFF - Sporting Huelva
Llevant-Real Madrid *Els partits es jugaran entre els dies 15, 16 i 17 de març
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)