Barça

Haaland no és d’acer

El noruec, pretès pel Barça, no millora del seu trencament de fibres que es va fer al gener i, segons el diari ‘Bild’, podria estar un altre mes de baixa. Els clubs que hi estan interessats, atents a l’evolució de la lesió

Erling Haaland, el gran objectiu del Barça en el pròxim mercat d’estiu, continua sense veure la llum al final del túnel. El gegant noruec ha superat ja la barrera dels 40 dies de baixa i, segons una informació del diari Bild, el seu retorn als terrenys de joc s’allargarà més del previst. Haaland es va lesionar el dia 22 de gener passat contra el Hoffenheim en un partit de la Bundesliga, i des d’aleshores ha estat treballant en la seva recuperació, sense sort. Segons la premsa alemanya, el jugador ha tingut una recaiguda del seu trencament de fibres, i estarà un mes més apartat dels estadis de futbol. Males notícies per al Borussia de Dortmund, que ja esperava el seu retorn de cara a l’eliminatòria de l’Europa League contra el Glasgow Rangers i no va poder ser. El Dortmund va acabar caient eliminat contra el conjunt escocès. No Haaland, no party.

Aquesta és la tercera lesió de Haaland des de començament de temporada, i el jugador no acaba de tenir bones sensacions. Això explica el seu viatge a Munic per mirar de trobar una solució als seus problemes físics. Va ser en aquesta ciutat on Erling Haaland es va reunir dimarts amb Xavi Hernández i Jordi Cruyff per parlar del seu possible fitxatge pel Barça, tal com va avançar dijous L’Esportiu. Cimera en tota regla per transmetre al jugador quin és el projecte esportiu de Xavi i seduir-lo.

El Dortmund sap que perdrà el jugador aquest pròxim estiu, i no pot gaudir dels seus serveis en la seva última temporada allà per culpa del seu calvari amb les lesions. Però els problemes físics del jugador no rebaixen el preu. Haaland no és d’acer, però serà pagat a preu de diamant. Les xifres que estudia el Barça són de vertigen: 190 milions d’euros per cinc anys de contracte, 100 milions del cost del fitxatge i 40 milions en comissions. Però a cap dels seus possibles compradors l’espanten les tres lesions que s’ha fet el noruec aquesta temporada. Haaland és el davanter que pot marcar la pròxima dècada, i l’aposta és clara.

LLARGA ESPERA

43
dies
lesionat acumula ja Erling Haaland, des del seu trencament de fibres contra el Hoffenheim.

José Elías no veu clar el tema Haaland

José Elías, ja desvinculat del FC Barcelona, va parlar ahir del possible fitxatge de Haaland, i ell no és partidari de tancar l’operació: “Haaland em recorda tant Ibra... Al Barça mai li ha anat bé això d’anar amb la cartera a la mà. Nosaltres som més especialistes a treure or de la mina. Veig Pedri, i és la bomba. Haaland pot ser un revulsiu, sí, però si em poses en una balança fitxar Haaland o que surti algú del planter, jo ho tinc clar”, va explicar al Què t’hi jugues?, de la Cadena Ser.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)