Barça

L’1x1 del Barça contra l’Elx

.Per Sergi de Juan

ter stegen
redimit
La rematada de Fidel, en temporades anteriors, no hauria acabat amb gol. El debat sobre el seu estat de forma seguirà. Això sí, en la segona meitat va fer una gran aturada a Pere Milla, de les decisives.
alves
colador
Partit per oblidar del lateral brasiler. No va poder reaccionar a temps en el gol de l’Elx, que va detectar que no estava fi en la seva banda per atacar per allà buscant-li l’esquena. En atac, massa centrada sense sentit.
piqué
sòlid
Normalment és un dels iniciadors del joc del Barça, però l’Elx el va tapar bé. I el van obligar a jugar en llarg per a Dembélé, sobretot en la primera meitat. Bé en defensa, erigint-se com el líder. Amonestat perquè va protestar pel penal.
araujo
enfeinat
No va tenir un partit tranquil, l’uruguaià. Tenia feina fent de corrector a la banda d’Alves i també havia de vigilar Lucas Boyé. Li va tocar sortir amb ell des del darrere perquè l’Elx va taponar Piqué i Busquets.
alba
solvent
Va assistir, pràcticament sense voler, Ferran Torres en el gol de l’empat. Amb Gavi de fals extrem, la banda esquerra era per a ell. Va estar sòlid en defensa i va saber atacar quan calia. L’Elx va reclamar un penal per mans seves.
busquets
vigilat
Francisco li va posar Pere Milla per dificultar l’inici del joc del Barça i durant molta estona l’equip blaugrana ho va notar. En el segon temps va poder dirigir millor el joc de l’equip i també va saber ajudar en tasques defensives.
pedri
desafortunat
Una errada en un refús va acabar amb el gol de l’Elx. Molta mala sort en la jugada. Fins en aquella acció havia estat un dels millors del Barça, dirigint l’equip i aportant criteri en totes les seves accions. Pitjor en la segona meitat.
F. DE JONG
erràtic
Xavi demana més gol als seus migcampistes i l’holandès hauria pogut marxar del Martínez Valero amb un doblet. Però va estar massa tendre en les dues jugades, que no es poden fallar. Bé arribant des de la segona línia.
DEMBÉLÉ
elèctric
Un partit com molts dels que se li han vist a Dembélé, combinant accions amb molt d’encert i desequilibrant i d’altres errant en la presa de decisions. En el gol de l’empat va marxar molt bé del seu lateral.
AUBAMEYANG
desassistit
No va poder continuar la seva bona ratxa golejadora. L’equip va connectar amb ell molt menys que en anteriors partits. Li va costar trobar-se còmode enmig dels centrals de l’Elx, però va intentar bones desmarcades.
GAVI
incòmode
Actuant com a fals extrem esquerre no es va trobar còmode i va participar menys en el joc del que sol fer-ho. Va aportar sacrifici, però no va tenir la seva millor tarda. En el descans va ser substituït per Xavi.
f. torres
vital
La seva entrada va donar un altre caire al joc ofensiu de l’equip. Va fer el gol de l’empat i va ser un aglutinador d’ocasions.
Nico
amonestat
Es perdrà el proper partit contra l’Osasuna per acumulació de targetes. Va mantenir l’ordre al mig del camp.
memphis
golejador
Va marcar contra l’Athletic i contra l’Elx. Va treure les teranyines de la porteria en el penal.
adama
útil
Va entrar en la segona meitat i va fer mal per la banda dreta. Badia li va aturar una bona ocasió.
dest
pausat
Va entrar en els últims minuts per un fluix Alves. Va jugar els minuts finals amb prou serenor.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)