Barça

El protagonista

Ferran Torres

Intimidador

Va rematar sis cops a la porteria d’Edgar Badia, tres entre els tres pals. Quan millori l’efectivitat, s’inflarà

Imprescindible per a Xavi Hernández des que va arribar en el mercat d’hivern, el tècnic va decidir donar descans a Ferran Torres i el va deixar a la banqueta en el partit contra l’Elx. Pel desgast que portava després de jugar-ho pràcticament tot i perquè, dijous, torna l’Europa League i el Barça necessitava un bon resultat contra el Galatasaray al Camp Nou per anar tranquils a Istanbul. Però Xavi va haver d’acabar recorrent a ell perquè l’equip no estava atacant gaire bé en la primera meitat, però tenia la sensació que si milloraven en aquest aspecte la remuntada seria factible. Gavi se sentia incòmode en la posició de fals extrem esquerre i la presència de Ferran Torres es feia imprescindible per obrir el camp i per generar més desequilibri contra un Elx que es defensava bé.

I la seva entrada va revitalitzar el joc ofensiu de l’equip: amb ell sobre la gespa, el Barça va guanyar poder intimidatori. No feia ni cinc minuts que era en el partit quan va marxar amb facilitat per la banda, però la seva centrada no va trobar rematador i, en una altra acció en què va deixar enrere el seu defensa, Pedri va estar massa tou en el xut des de dins de l’àrea. Ell sí que no perdonaria al quart d’hora de la segona meitat, quan va rematar a gol una assistència pràcticament sense voler de Jordi Alba després d’una bona cavalcada de Dembélé per la dreta. Amb el d’ahir, Ferran Torres s’estrena en la lliga, amb el seu primer gol en els sis partits disputats. En totes les competicions, en porta tres en nou partits.

I, amb una mica més d’encert, el valencià hauria marxat del Martínez Valero com a mínim amb un doblet. Somiarà amb Edgar Badia, que li’n va treure més d’una. En va tenir jugant des de la banda i també quan es va situar més centrat amb els canvis que va fer Xavi. Segons dades de Carles Domènech, de La Transmissió d’en Torquemada, Ferran Torres va intervenir en 23 ocasions i va rematar fins a 6 cops a porteria, 3 d’aquestes entre els tres pals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)