Barça

El títol, a casa, amb l’estadi ple i contra l’etern rival

Barça. A les blaugrana se’ls presenta un escenari idíl·lic per revalidar el títol de lliga, diumenge al Johan Cruyff i contra el Real Madrid, que també serà l’oponent el dia 22 en la Champions

No es va produir la carambola necessària perquè el Barça fos campió de lliga el cap de setmana passat a Vitòria, però l’equip que dirigeix Jonatan Giráldez té ara un match ball aquest diumenge a casa. Mirat amb perspectiva, l’ocasió és immillorable. El Barça té la possibilitat de revalidar el títol a l’estadi Johan Cruyff davant el seu públic i contra l’etern rival, perquè s’ho jugarà contra el Real Madrid. Més motivació, impossible.

A més a més, totes les entrades per al primer dels tres clàssics que hi haurà aquest mes de març ja estan exhaurides, així que l’ambient que es viurà a l’estadi Johan Cruyff es preveu espectacular. Les blaugrana tenen baixes però contra l’Alavés ja van demostrar que continuen en un gran estat de forma i no van fer cap concessió al rival, a qui van golejar per 0-6. El Barça té una trajectòria impecable en la competició estatal, amb 23 victòries en 23 partits i amb un balanç estratosfèric de 131 gols a favor i només sis en contra.

Després de la lliga, l’equip entrenat per Giráldez tindrà un altre compromís important, dimecres 16 de març, amb el duel de quarts de final de la copa contra la Real Sociedad. El conjunt blaugrana haurà d’eliminar les basques si vol continuar amb el somni d’intentar repetir el triplet de la temporada passada. I perquè això passi, també haurà d’eliminar el Real Madrid en els quarts de final de la Champions. El primer duel de l’eliminatòria serà el dia 22 de març a l’estadi Alfredo Di Stéfano, on el Barça intentarà aconseguir un bon resultat perquè el duel de tornada el dia 30 al Camp Nou sigui una festa. Per a aquell dia, les entrades també es van esgotar i el feu blaugrana presentarà un ple absolut. La directiva ja ha anunciat que, si es passa, la semifinal també es jugarà al Camp Nou.

Més reconeixements

Un dels últims gestos elogiats del Barça va ser en la final de la supercopa, quan les blaugrana van mantejar la jugadora de l’Atlético Virginia Torrecilla, que tornava després de superar un càncer. L’Ajuntament de Jerez de la Frontera els va concedir el premi Racimo en reconeixement “del seu treball per visibilitzar l’aportació de les dones al futbol professional i pel fet de ser referents en l’esport femení”.

Mapi León, renovada fins al juny del 2024

El FC Barcelona va anunciar la renovació del contracte de Mapi León. La defensa, que acabava el lligam amb el Barça a final d’aquesta temporada, ha renovat per dues més, fins al juny del 2024. La central, de 26 anys, viu la seva cinquena temporada al Barça, amb el qual acumula ja 175 partits oficials. “Estic molt contenta de seguir, com a mínim, dos anys més. Vull agrair als culers el suport i l’afecte que rebo”, va comentar la futbolista aragonesa en declaracions als mitjans del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)