Barça

Volen reforçar totes les línies i avisen Araujo i Gavi

Mercat. El Barça treballa per incorporar un porter, un central, un lateral, un migcampista i un davanter, i en les renovacions no pensen trencar el marge negociador, però hi ha optimisme

La direcció esportiva del FC Barcelona no descansa i continua immersa en la difícil tasca de reforçar l’equip de cara a la temporada vinent. La idea és fer un mínim de quatre incorporacions, encara que el més probable és que n’acabin sent més, tot i que dependrà també de les sortides i les condicions amb què arribin els nous fitxatges. El Barça vol reforçar totes les línies i això inclou també la porteria. Volen algú que li faci competència real a Ter Stegen perquè la seva irregularitat és un dels temes que preocupa els màxims responsables esportius. I entenen que, en part, és perquè no té ningú que el pressioni.

En la zona defensiva, arribarà un central, Christensen, del Chelsea, que ja té un acord amb el Barça per les cinc pròximes temporades. Arribarà gratis. El club vol portar també un lateral, encara que no es descarten dos més, i els noms que hi ha sobre la taula són el d’Azpilicueta, tot i que el Chelsea el pot renovar i la seva arribada ara s’ha complicat més, i també hi ha la possibilitat de Mazraoui, que vindria lliure de l’Ajax. Tampoc està descartat que es pugui intentar el fitxatge de Gayà, que agrada molt a Mateu Alemany. Al mig del camp, l’escollit és Kessié, del Milan, que també vindria després d’acabar el seu contracte, i al davant l’home és Haaland. Si finalment aquest fitxatge és impossible, es buscarà un altre 9 golejador de nivell top. El Barça també es vol quedar en propietat Adama i utilitzaran Trincão per rebaixar-ne el cost. L’extrem de l’Hospitalet està cedit pel Wolverhampton fins a final de temporada i el Barça té una opció de compra de 33 milions d’euros mentre que el portuguès està cedit a l’equip anglès, que té una opció de 30 milions d’euros. Quedaria només una diferència de tres milions i encara que no fos un intercanvi pur, el Barça podria rebaixar ostensiblement el cost de quedar-se Adama fent entrar Trincão en aquesta operació.

Avís en les renovacions

El Barça està negociant la millora i ampliació de contracte d’Araujo i Gavi. En el club són moderadament optimistes però també prudents perquè tenen molt clar que no pensen incomplir el marge negociador. Com va assegurar Laporta en l’entrevista que li van fer als mitjans del club, si es volen quedar, ho faran. I posen com a exemple les renovacions de Pedri i Ansu Fati. Una advertència, sobretot, als agents dels jugadors. Araujo té moltes ofertes de la lliga anglesa. Pel que fa a Dembélé, el club té clar que no pensa moure ni un dit, però li manté l’última proposta que ja li van fer arribar. La pilota és a la teulada del francès. També té molt complicat quedar-se Sergi Roberto, que no va acceptar en el seu moment l’oferta de renovació que li van fer i ara que el reusenc sembla que vol quedar-se el club no hi està gaire interessat.

Tots aquests moviments requeriran d’una feinada per part de la direcció esportiva encapçalada per Mateu Alemany com a director de futbol; Jordi Cruyff, que a l’estiu serà nomenat oficialment nou secretari tècnic, tot i que ja exerceix com a tal, i també de Xavi, que s’involucra personalment en els fitxatges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)