Barça

Xavi

Entrenador del Barça

“És un resultat nul, ens ho haurem de jugar a Turquia”

Xavi reconeixia que l’equip no havia estat gaire fi d’idees contra el Galatasaray i que l’empat sense gols no els beneficia gens ni mica. Analitzant el duel, ha explicat que durant el primer temps havien estat fluixos i que després han millorat però s’han topat amb un mur, el porter Iñaki Peña. “Ens ha faltat atacar millor i estar menys espessos en l’última passada. Ens hem trobat un rival que ha estat molt bé defensivament, els seus centrals i l’Iñaki han estat molt bé. Ja vaig dir ahir que això és Europa i aquí no hi ha res de guanyat.” L’eliminatòria s’ha complicat però està completament oberta. “És un resultat nul, ens ho haurem de jugar tot a Turquia, com contra el Nàpols. Això és Europa i és una competició difícil, hem de continuar remant amb humilitat”, va assenyalar el tècnic.

Xavi va explicar que quan baixes la intensitat tot s’iguala però tot i així va voler defensar que el seu equip havia fet mèrits per sortir amb un millor resultat. “No hem fet un partit excel·lent, però hem fet un partit per com a mínim guanyar-lo”, va dir el tècnic del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)