Barça

L’1x1 del Barça

Per Oriol Robiró

ter Stegen (90’)
espectador
No va haver de fer ni una sola intervenció en tot el partit, i és que l’arribada més perillosa Gomis la va convertir en gol, però no va valer per fora de joc. Partit molt tranquil per a l’alemany tot i el partit discret dels blaugrana.
dest (90’)
decreixent
Va ser un dels més inspirats en els primers minuts, desbordant per banda juntament amb Adama i fent mal per dins, però a poc a poc es va anar apagant perquè va perdre precisió en els controls i en les passades.
araUjo (45’)
defensiu
Defensivament, més enllà de tapar les desmarcades de Mohamed i de corregir algun desajust dels companys, no va tenir gaire feina. El van deixar lliure per progressar amb pilota, però no es va atrevir.
eric garcia (90’)
correcte
Més fi en la sortida de pilota que Araujo en la primera part, tot i que els turcs tampoc li van donar facilitats per progressar amb la pilota. Matx bastant plàcid per al barceloní, que també necessitava acumular minuts.
jordi alba (90’)
imprecís
Pràcticament només va poder sorprendre arribant des de darrere en la primera jugada del partit. Després sempre va trobar un defensa al davant i no va tenir precisió en les centrades. A punt va estar de marcar de volea.
f. de jong (90’)
desubicat
No va respondre com s’esperava en la tasca de suplir Busquets al pivot. Tou en defensa i sense presència a l’hora de recuperar en la pressió, no va estar còmode. D’interior després va millorar, però tampoc va aparèixer gaire.
nico (45’)
espès
D’interior, en els primers minuts va deixar algun bon detall, però li va faltar la verticalitat necessària per traduir-ho amb perill. En la pressió tampoc va estar fi i va acabar fent un pas enrere per ocupar el pivot.
pedri (90’)
insistent
Va ser un dels pocs que hi va posar criteri en la primera part i hi va voler posar una mica de ritme, però no va acabar de trobar els espais necessaris per ser determinant. Es va anar apagant amb el pas dels minuts.
adama (80’)
corcó
Des del primer minut va encarar una vegada i una altra Van Aanholt i gairebé sempre en va sortir triomfador. La llàstima va ser que les seves centrades no van ser prou bones perquè algú les pogués aprofitar.
ferran torres (45’)
discret
Va començar com a referència ofensiva i a partir de la mitja hora va caure a la banda esquerra. Ni a un lloc ni a l’altra va tenir presència i li va costar entendre’s amb els companys, sobretot amb Memphis.
memphis (61’)
individualista
Totes les ocasions del Barça en la primera part van sorgir de les seves botes, amb una falta i un xut amb rosca, però va jugar desconnectat de la resta de l’equip i es va perdre en gairebé totes les combinacions amb Adama i Ferran.
dembélé (45’)
viu
La seva entrada va revolucionar el partit. Els minuts amb ell a una banda i Adama a l’altra van ser els millors de l’equip.
busquets (45’)
vital
Sense haver de deixar-se veure gaire va ser clau per avançar la línia de pressió i permetre que el Barça jugués molt més còmode.
piqué (45’)
tranquil
A banda de l’ensurt de Gomis no va patir gens al darrere. Va millorar la sortida de pilota.
Auba (29’)
testimonial
Va fixar els centrals en els millors minuts de Dembélé i Adama, però no va trobar la rematada.
l. de jong (10’)
inadvertit
Va entrar per rematar alguna de les centrades, però no n’hi van posar ni una sola de bona.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)