Barça

Sequera europea

Dada. El Barça no es quedava sense veure porteria des del 8 de desembre passat, en el partit de Champions contra el Bayern de Munic, i a Europa on menys marquen és al Camp Nou

El Barça de Xavi estava presentant bones xifres ofensives en els últims partits. La seva mitjana golejadora havia crescut moltíssim amb l’arribada dels tres davanters en el mercat d’hivern i Memphis Depay havia reaparegut marcant en dos partits consecutius, Athletic i Elx. Però va ser tornar a jugar a Europa i al Camp Nou i assecar-se de nou la pólvora del Barça. És molt sorprenent que l’equip hagi trobat tantes dificultats per marcar al seu estadi en partits europeus aquesta temporada. Durant la lligueta de la Champions només va marcar Piqué contra el Dinamo de Kíiv, però l’equip va ser incapaç de fer-ho contra el Bayern i el Benfica. Contra els portuguesos, amb només un gol ja n’haurien fet prou per superar la lligueta. Fora de casa, l’equip també va marcar contra el Dinamo a fora –Ansu Fati– però es va quedar sec a Lisboa i Munic. I en l’Europa League, al Camp Nou contra el Nàpols només es va poder marcar de penal i l’equip va ser incapaç de fer ni tan sols un gol al Galatasaray, que es va defensar bé.

Ara feia 17 partits consecutius que el Barça havia marcat algun gol i que estava generant més ocasions. En el partit contra el Galatasaray, i segons dades de Carles Domènech, de La transmissió d’en Torquemada, l’equip va fer 8 rematades, però només 4 entre els tres pals i va fer 31 centrades, però només 7 de bones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)