Barça

Primer, el més immediat

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El tècnic del Barça, Xavi Hernández, va voler deixar clar en la roda de premsa del partit contra l’Osasuna que només ocupa el seu cap el conjunt navarrès. “Només em centro en els tres punts contra l’Osasuna, no penso més enllà, en el meu cap no hi ha ni el Galatasaray. Juguem contra un rival amb recursos i riquesa tàctica i estem focalitzats en això”, va dir el terrassenc, que sobre el rival afegia: “És un equip que s’adapta a diferents sistemes utilitzant defensa de cinc o de quatre. En la primera volta ens va pressionar a dalt, però també sap esperar i arriben a l’àrea amb molta gent. Serà complicat. Ens esperaran amb bloc baix i això és una dificultat.”

Precisament en referència a les complicacions que s’ha trobat el Barça jugant contra equips que l’esperen al darrere, com l’Elx (1-2) i el Galatasaray (0-0), Xavi va explicar: “A Elx vam estar bé i encara tenim més solucions per aplicar. Ho hem entrenat aquests dies, hem fet vídeos però no sempre surt. El porter del Galatasaray va estar bé i, ara per ara, no em preocupa i no hi veig problema. Amb el Nàpols també vam atacar un equip en bloc baix i ho vam fer de meravella. Hi ha recursos però una de les claus seria avançar-nos aviat i obrir espais. Quan ho hem pogut fer i hem estat eficaços hem guanyat en solvència.”

Si bé no pensa en el calendari més proper, en una setmana clau també amb partits contra el Galatasaray a Istanbul i el clàssic al Bernabéu, Xavi no fa comptes per restar punts als madrilenys, tot i que amb el duel directe contra els blancs en l’horitzó i el partit menys que tenen els culers, les opcions per la lliga es podrien avivar una mica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)