Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“Hem gaudit al camp”

Xavi ha acabat molt satisfet amb l’actuació del seu equip contra l’Osasuna. “Avui hem millorat la intensitat, la circulació, el desig, la il·lusió... Aspectes no futbolístics que van faltar dijous i que ens demostren que no hi ha res fàcil. Hem fet un partit molt complet”, ha dit. El tècnic està convençut que jugant així poden competir contra qualsevol equip: “Les sensacions avui són molt bones, ens hem dit a nosaltres mateixos que amb aquesta intensitat podem competir contra qualsevol equip, avui hem gaudit al camp i això és molt difícil d’aconseguir.”

Xavi s’ha felicitat pel doblet de Ferran Torres, malgrat que ell mai va tenir dubtes amb el valencià. “Ja deia que els gols de Ferran arribarien, sempre els ha fet. Fins ara havia tingut mala sort amb el gol, però havia estat molt bé en la resta d’aspectes i és un jugador que treballa molt”, ha assenyalat. També ha tingut elogis per a Gavi: “És fantàstic com treballa, com replega i després amb la pilota. Potser li falta aixecar una mica més el cap, però té 17 anys. És increïble.” I floretes també per a Aubameyang: “Ha entrat molt bé al vestidor i encaixa molt bé en el nostre sistema. És una meravella entrenar-lo i ens aporta moltíssim, sobretot gol.” El tècnic s’ha mostrat content per la profunditat de plantilla que té.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)