Barça

L’1x1 del Barça -Osasuna

Per Carles González

TER STEGEN (90)
ESPECTADOR
Molt poca feina va tenir i la va saber resoldre sense problemes. Una aturada i una atrapada després d’una centrada van ser les seves intervencions amb les mans, mentre que amb els peus no va fallar ni una passada.
DANI ALVES (90’)
JUGANER
Una nit agradable va tenir, sense ser exigit al darrere i participant i tocant molt al davant. Executor de la pilota aturada, va inventar una jugada assajada amb Jordi Alba i Ferran Torres que no va sortir bé per poc.
ERIC GARCÍA (90’)
CÒMODE
Quan l’equip pressiona, viu en camp rival i la línia defensiva és a dalt, llueix la seva millor versió. Així va ser; atent en el tall i en l’anticipació, no es va deixar sorprendre i en la sortida de pilota també va rutllar o bé dividint o trencant línies amb la passada.
PIQUé (62’)
RODÓ
En el dia que jugava el partit número 600 amb la samarreta del Barça –el superen Messi, Xavi, Iniesta i Busquets–, el central va completar una actuació més que solvent. Li van anul·lar un gol per un fora de joc mil·limètric.
JORDI ALBA (80’)
TRANQUIL
Defensivament va viure amb calma, ja que l’equip va dominar i es va passar gran part del partit en camp rival. Va provar un parell de xuts des de fora de l’àrea, però no van trobar porteria.
BUSQUETS (90’)
CONFORTABLE
Per ell, el context de partit que es va donar va ser l’idoni. Amb l’equip junt, pressionant alt, va disfrutar de la panoràmica per saltar, anticipar i robar. Es va trobar en diverses situacions a la frontal però no va estar fi en l’última passada.
PEDRI (73’)
DESAPERCEBUT
Sense fer una mala actuació, no va acabar de tenir la incidència en el joc de l’equip que li és habitual. A prop de l’àrea rival, li va faltar ullal, en diverses accions, tant per acabar ell la jugada com per fer una passada de gol.
GAVI (90’)
BRUTAL
Que sigui habitual no significa que deixi de sorprendre. Nou partidàs del migcampista de 17 anys que va fer jugar, va mossegar, va arribar, va posar passades de gol... També va provocar el penal de l’1-0.
dembélé (90’)
OMNIPRESENT
Partint com ahir des de la banda dreta acostuma a estar més afinat i amb dues assistències va ser determinant. Va estar en tots els atacs, però li va faltar un punt de pausa per acabar de decidir bé i concretar tot el que va generar.
aubameyang (73’)
FONAMENTAL
Va ser una solució en la sortida de pilota, apareixent per descarregar i tocar de cara per trobar els interiors. A més, va ser clínic en àrea rival marcant una diana més i ja n’ha fet cinc en la lliga.
Ferran (80’)
DESEMBUSSAT
Obrir la llauna aviat, encara que fos de penal, el va desencadenar i va mostrar-se molt present. Ahir d’extrem esquerre va ser protagonista amb diverses conduccions, eslàloms i, amb el gol entre cella i cella, va firmar un doblet.
LENGLET (28’)
SOLVENT
Després de força partits sense jugar per decisió tècnica, va tornar per donar descans a Piqué i va complir a l’eix de la defensa.
RIQUI (17’)
MOTIVAT
Feia temps que no tenia minuts i va fer-se notar aviat amb un bon gol només entrar. Es va exhibir i va participar molt en el joc.
MEMPHIS (17’)
ATREVIT
Primer en punta i després a la banda, va tenir dues rematades per marcar. Una d’elles d’escorpí.
MINGUEZA (10’)
RELLEU
Va entrar en el lateral esquerre, a cama canviada. Sense dificultats al darrere, va arriscar poc a dalt.
BRAiTHWAITE (10’)
RETORNAT
Des de la seva operació només havia jugat una estona i ahir en va passar una altra sense estridències.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)