Barça

El campió de lliga s’examina a Zubieta

Copa. El Barça afronta avui els quarts de final contra la Real a partit únic a Sant Sebastià i el Llevant-Real Madrid s’ha ajornat per covid

L’exigència del calendari mana. Sense temps per digerir com caldria la setena lliga conquerida diumenge al Johan Cruyff, el Barça de Jonatan Giráldez afronta avui (20.45 h, Esport 3 i Teledeporte) un altre examen en la seva cursa cap al pòquer de títols en aquesta temporada. Després de guanyar la supercopa i la lliga, ara entren en joc de nou la copa i la Champions, en un mes de març absolutament frenètic. El Real Madrid i la Champions esperen a la cantonada, però primer el Barça jugarà aquesta nit a Zubieta contra la Real Sociedad de Natàlia Arroyo. Eliminatòria a partit únic contra el segon classificat de la lliga. El Barça ja sap què és guanyar a Zubieta aquesta temporada. En l’últim precedent, en la lliga, hi va guanyar per un escandalós 1-9. També van caure golejades les basques a Barcelona en la primera volta del campionat: 8-1.

Giráldez s’ha emportat a Sant Sebastià totes les futbolistes disponibles. En la llista de divuit convocades no hi figuren Ornella ni Martina, del filial.

El Real Madrid arribarà més descansat al clàssic del dia 22, perquè el Llevant-Real Madrid que s’havia de jugar avui ha quedat ajornat pel brot de covid que afecta el conjunt granota i que ja va obligar a ajornar el partit de lliga contra l’Alavés d’aquesta última jornada.

LA PRÈVIA

La lliga forma part del passat, ara volem la copa. Cal ajustar els ànims. Quan vens d’una celebració costa centrar-se en l’aspecte mental
La Real ha modificat la seva estructura defensiva en relació amb els dos últims precedents. Ho hem analitzat
Jonatan Giráldez
Granadilla-Sevilla 16 h
Esport 3 / Teledeporte
Llevant-Real Madrid Ajornat
Real Sociedad-Barça 20.45 h
Esport 3 / Teledeporte
Madrid-Sp. Huelva demà, 17 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)