Barça

“Hem d’intentar fer el que ja vam fer a Nàpols”

Xavi Hernández i Pierre-Emerick Aubameyang

La cita d’avui és una final. I Xavi no ho va amagar. Però també ho era la de Nàpols, i el Barça la va superar amb nota. “És un partit a cara o creu. Demà és una final, en un estadi on animen i criden més. Hem d’intentar fer el que ja vam fer a Nàpols. Som en la mateixa situació i d’allà vam sortir molt enfortits. Això és Europa i ningú et regalarà res.” Per millorar respecte a l’anada, el tècnic creu que hauran d’atacar “millor” perquè espera del Galatasaray un plantejament similar al del Camp Nou. Xavi vol aquesta Europa League. “Per nosaltres l’objectiu principal és ser a la Champions. Ara som a l’Europa League, que si la guanyéssim ens donaria accés a la Champions. Estem amb molta il·lusió”, va afirmar.

A Xavi no el preocupa que Haaland i Mbappé puguin acabar tots dos al Madrid perquè a hores d’ara “són hipòtesis” i manté que el més important és fer un equip per sobre de les individualitats, tot i que, si en tens, “encara millor”. El tècnic també va beneir l’acord de patrocini amb Spotify.

El jugador escollit per atendre els mitjans va ser Aubameyang. El gabonès s’ha adaptat a la perfecció a l’equip. “M’esperava fer-ho bé. He treballat molt i volia fer-ho bé des del principi. Amb l’ajuda dels companys és més fàcil adaptar-se. Quan vens a un equip amb talent és més senzill. Estic molt content.” Amb Xavi està aprenent a jugar en espais més reduïts i, malgrat que en l’Arsenal jugava més desplaçat a l’esquerra, en el Barça es troba còmode jugant pel centre. Sobre Dembélé, amb qui va coincidir al Borussia Dortmund, espera que es quedi. “Al final és la seva decisió. A mi m’agradaria que continués un any o els que siguin. Estic molt content de jugar amb ell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)