Barça

4.478 compromissaris convocats per validar l’acord amb Spotify

La junta directiva del FC Barcelona va decidir que l’acord de patrocini amb Spotify s’havia d’aprovar en una Assemblea extraordinària de socis compromissaris. Se celebrarà el proper 3 d’abril, es farà de forma telemàtica i en ella estan convocats 4.478 compromissaris.

Tot i ser una assemblea que es desenvoluparà de manera telemàtica 100%, l’escenari de l’esdeveniment serà l’Auditori 1899 i comptarà amb una limitada representació presencial que estarà formada per la totalitat de la junta directiva, el Síndic del Soci i els membres de les Comissions Estatutàries, que formen part del conjunt de socis i sòcies compromissaris. Totes aquelles persones que assisteixin presencialment i tinguin dret a vot ho hauran de fer també de manera telemàtica des d’uns terminals instal·lats al mateix auditori. Abans de la ratificació de l’acord, que és el segon punt de l’ordre del dia, hi haurà l’informe del president i posteriorment a l’aprovació, o no, de l’acord s’obrirà un torn de propostes i de preguntes.

Sembla ser que hi ha un acord de confidencialitat sobre les xifres exactes del contracte, però els socis poden informar-se dels punts clau de l’acord de patrocini a partir del dia 23 de març, quan estarà a la seva disposició la informació relativa al punt 2n de l’ordre del dia, en un punt habilitat a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB). Des d’avui, els compromissaris també podran informar-se a través del ‘microsite’ que s’ha habilitat a l’espai de Socis del web del Club. En aquest espai poden trobar cinc mòduls de contingut amb la convocatòria i l’ordre del dia, el formulari de confirmació d’assistència, informació de com serà l’Assemblea, informació de com votar i un canal de preguntes a través de formulari que s’activarà tres dies abans de l’Assemblea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)