Barça

L’1x1 del Barça

Per Sergi de Juan

ter stegen
atent
El Galatasaray no va generar excessiu perill però va estar bé en un parell de xuts llunyans. Un de Babel. No va poder fer res en el gol de Marcão. En la segona meitat no va tenir gaire feina.
dest
lesionat
En absència d’Alves va tornar al lateral dret. Millor en faceta ofensiva, on va intentar combinar amb Adama, encara que sense gaire èxit, i en defensa li va tocar aturar el millor del Galatasaray, Akturkoglu. Va marxar lesionat.
piqué
solvent
El central va tenir més feina de la que preveia. En els contraatacs del Galatasar se’l va veure patir en excés. Bé en l’anticipació i en el tall i també en les pilotes aèries. En la segona meitat va tenir menys feina. Va acabar amb molèsties
eric garcia
flotat
Com en l’anada, el Galatasaray volia evitar la sortida de Piqué i flotava la seva parella. I Eric va arriscar sortint amb conduccions. Algunes de bones i d’altres no tant. Bon duel amb Gomis. Es va anar entonant amb el pas dels minuts.
alba
enutjat
Duel de veterans a la banda. Babel se li va escapar en més d’una ocasió i va forçar el córner que va acabar amb l’1-0. Va veure la groga per llançar la pilota al públic després de rebre un cop d’ampolla a la cama.
busquets
llest
Malgrat que va rebre una targeta que el va condicionar, va saber jugar amb intel·ligència. Va fer una gran passada a De Jong que mereixia el gol. Només se’l va veure patir una mica en algun contracop.
f. de jong
correcte
És un migcampista amb molta facilitat per sorprendre des de la segona línia però ha de treballar la definició. Ahir va perdonar el 0-1 en un un conta un molt clar amb Iñaki Peña. Va millorar amb el pas dels minuts.
pedri
màgic
Partidàs del canari, que malgrat la seva joventut sap interpretar els partits millor que ningú. Va ser el migcampista més clarivident i el seu gol de l’empat amb dues fintes seguides va ser art pur. I, a més a més, es va sacrificar en defensa.
adama
tossut
Adama té una jugada i, quan està inspirat, és imparable. Però ahir li van tapar la banda i no va poder marxar del seu rival. En comptes de variar va insistir una vegada i una altra anant per dins. I va aguantar massa la pilota.
aubameyang
letal
Cinc gols en la lliga i dos en l’Europa League. Set gols en deu partits amb el Barça. I això que no va tenir el dia. Imprecisions en els controls i algunes pèrdues. Però va enviar una pilota al travesser i va fer l’1-2. Decisiu. Golejador nat.
ferran torres
fluix
Es va guanyar l’esbroncada d’Alba en el córner que va precedir el gol, no va poder frenar Marcão en el gol i no va estar encertat en l’un contra un amb el seu defensa. Això sí, va combinar bé amb Pedri en la jugada de l’empat
dembélé
útil
El que no va fer Adama sí que ho va fer el francès. Obrir el camp per la dreta. Va generar més perill. Apunta al clàssic.
araujo
lateral
Amb la lesió de Dest li va tocar situar-se al lateral dret. Va estar segur i no es va complicar la vida. No va patir gaire.
gavi
pulmó
Va entrar per De Jong per posar cames. Va pressionar totes les jugades. Va veure la groga.
lenglet
tranquil
No va fer cap errada que comprometés l’equip. Va saber mantenir sòlida la defensa.
memphis
INTENS
Va tenir el tercer gol en el temps afegit, però la rematada va sortir mossegada. Va donar ritme.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)