Barça

Pròxima parada: Frankfurt

Europa League. El Barça s’enfrontarà al botxí del Betis en els quarts de final, amb la tornada al Camp Nou, i en unes hipotètiques semifinals es creuaria amb el West Ham o el Lió

L’Eintracht serà el rival del Barça en els quarts de final de l’Europa League. Així ho va determinar el sorteig fet ahir a Nyon, amb Andreu Palop, de nou, com a mà innocent, com en els sortejos de les rondes anteriors. L’exporter del Sevilla va emparellar el Barça i el Nàpols en la primera eliminatòria i ell va ser qui va unir també els camins de Xavi Hernández i Domènec Torrent en la ronda de vuitens de final. Ara, el següent obstacle del Barça en el seu camí cap a la desitjada final del Sánchez Pizjuán del dia 18 de maig serà un Eintracht que dijous va eliminar el Betis. L’equip entrenat per Oliver Glasner va ser el botxí dels andalusos amb un fatídic gol en pròpia porta de Guido Rodríguez en l’últim sospir de la pròrroga.

De Trapp a Kostic

El Barça jugarà el partit d’anada a Alemanya, al Deutsche Bank Park, el dia 7 d’abril (21 h), i la tornada es jugarà al Camp Nou el dia 14, a la mateixa hora. Els blaugrana també jugarien la tornada a casa en unes hipotètiques semifinals contra el guanyador de l’eliminatòria entre el West Ham, el botxí del Sevilla, i el Lió, l’exequip de Memphis. El Barça evitarà rivals del potencial del Leipzig i l’Atalanta fins a la final. Tots dos van per l’altra banda del quadre, amb el Braga i el Rangers.

L’Eintracht de Frankfurt ocupa actualment la novena posició en la Bundesliga, a 27 punts del totpoderós Bayern de Munic. Els alemanys, campions de la copa de la UEFA el 1980, mai s’han enfrontat al Barça a Europa. No hi ha precedents. Però en les files del conjunt d’Oliver Glasner hi ha un vell conegut de l’afició culer. El porter Kevin Trapp tornarà a trepitjar el Camp Nou cinc anys després. Ell era qui defensava la porteria d’aquell PSG d’Unai Emery en la màgica nit del 6-1.

Oliver Glasner acostuma a jugar amb línia de tres centrals, amb Tuta, Hinteregger i N’Dicka, i un doble pivot per davant, amb Sow i Jakic. Knauff i Kostic són els amos dels dos carrils, amb el japonès Kamada i Lindstrøm en posicions més avançades, i Santos Borré és la referència a dalt. El davanter colombià, ex del River Plate, va jugar la temporada 2016/17 en el Vila-real però no va jugar contra el Barça. Serà un dels homes a vigilar juntament amb el serbi Filip Kostic. La seva cama esquerra de seda va propiciar el desafortunat gol de Guido Rodríguez.

“El Barça és un dels equips més importants del futbol europeu, però si hem eliminat el cinquè classificat de la lliga espanyola, podem fer el mateix contra el tercer”, deia ahir Oliver Glasner després de saber el resultat del sorteig. “El Barça és un oponent complicat, potser el repte més complicat dels que ens podien tocar. Però vam veure que el Galatasaray els va posar en dificultats. Nosaltres volem fer el mateix. El nostre objectiu és ser a les semifinals”, explicava Markus Krösche.

FACTOR CAMP NOU

El Barça jugarà sempre la tornada a casa, tant en els quarts com en les semifinals

VELL CONEGUT

Kevin Trapp, porter de l’Eintracht, també ho era del PSG en el mític 6-1

REACCIONS

Si hem eliminat el cinquè classificat de la lliga espanyola, podem fer el mateix amb el tercer
Oliver Glasner
ENTRENADOR de l’Eintracht

Dest es perd el clàssic del Santiago Bernabéu

Sergiño Dest va haver de demanar el canvi contra el Galatasaray per lesió, i les proves mèdiques que se li van fer ahir van confirmar un problema al bíceps femoral de la cuixa esquerra. No viatjarà al Bernabéu. Maldecap important contra l’Eintracht perquè, a més, Alves no pot jugar l’Europa League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)