Barça

Carlo Ancelotti

Entrenador del Real Madrid

“Xavi ho està fent bé; han millorat”

Carlo Ancelotti va valorar positivament la feina que està fent Xavi Hernández al capdavant del FC Barcelona. “La identitat de l’equip no canvia, mai ho ha fet. El Barça té un estil de joc molt clar i Xavi encarna aquest estil. Ho està fent bé perquè l’equip ha millorat, estan en bona dinàmica, són un equip complet que juga bé”, va assenyalar. El tècnic italià no podrà comptar en el clàssic amb Benzema, una baixa important, però que no considera que sigui definitiva en el duel. “Podem guanyar sense Benzema”, va insistir. Ancelotti té diverses alternatives, tot i que no va revelar l’escollida. “Ho tinc decidit. Bale és una de les alternatives, també tenim Mariano, Jovic, i en algun partit he posat Rodrygo o Isco. Tinc diverses opcions i escolliré qui penso que és millor per a aquest partit.”

Sovint es diu que el clàssic és un xoc d’estils perquè el Barça tendeix a elaborar molt les jugades mentre que el Madrid és un equip més contundent i letal en el contracop. Per Ancelotti, el quid de la qüestió és jugar en funció dels futbolistes que tens en la plantilla més enllà de intentar implantar una idea. “L’estil del Madrid ha d’anar en consonància amb les característiques dels jugadors. Aquesta és la clau. Si tens jugadors que s’adapten a la possessió, doncs has de jugar així. Si tens davanters amb velocitat, la pilota llarga pot ser una bona opció. Jo no descarto mai res. Sempre marco un estil en el qual els futbolistes se sentin còmodes, mai obligo a res. El futbol no és solament un estil o una identitat”, va detallar.

El tècnic madridista tampoc va voler donar per assegurat el títol de lliga si són capaços de vèncer en el clàssic i manté el to prudent que tant el caracteritza: “Si guanyem sumarem tres punts més que ens apropa a l’objectiu. No hem de pensar a descartar ningú. El Barça ho lluitarà tot fins a l’últim partit per entrar en lliga de campions, o disputar el campionat de lliga, com la resta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)