Barça

Yuste es mostra optimista amb les renovacions de Gavi i Araujo

Barça. El vicepresident esportiu explica que tots dos jugadors estan molt contents en el club i no descarta que Dembélé es repensi la continuïtat

El vicepresident esportiu del FC Barcelona, Rafa Yuste, en declaracions a Catalunya Ràdio, es va mostrar optimista amb les renovacions de dos dels joves valors de la plantilla, Gavi i Araujo. Després d’unes primeres reunions, les negociacions semblaven encallades. “En tots dos casos, estem treballant al màxim de les nostres possibilitats perquè no hi hagi cap problema amb les renovacions i continuïn sent jugadors del club. També et dic que ells estan molt i molt contents en el grup, en l’equip, i això fa que les negociacions siguin més fàcils. Quan els jugadors s’estimen on són és més fàcil parlar. I per això soc optimista. Perquè tots –també ells– estem fent el possible perquè sigui possible la renovació.”

Araujo té moltes ofertes de la lliga anglesa i són força superiors a les que està fent el Barça. El club blaugrana vol instaurar una nova política salarial perquè no torni a passar el que ha dut el club a aquesta situació, i és que la massa salarial estigui disparada. L’uruguaià és una peça fonamental per al futur, i Xavi així ho ha transmès al club, però si es vol quedar possiblement li tocarà renunciar a cobrar el que li poden oferir en la Premier. Serà ell qui haurà de decidir si vol continuar de blaugrana o no, però el Barça gaire més no pot apujar la seva oferta econòmica. En el cas de Gavi, també té ofertes però la negociació sembla que està més ben encaminada.

El vicepresident tampoc va descartar que Dembélé s’ho repensi i acabi renovant. El Barça li manté la seva última proposta, i ara la pilota està a la teulada del futbolista francès. Xavi està intentant convèncer-lo perquè es quedi. “Com sabeu, les negociacions no van donar fruit. Però Xavi ens manifesta que és un jugador excepcional –i ho és– i que aporta molt al club. Crec que en Xavi també està fent una tasca fonamental en l’aspecte psicològic, perquè ajuda Dembélé a entendre el millor sistema. És clar que en Xavi és un referent per als jugadors. El cas és que si Dembélé se sent cada vegada més a gust en els pròxims mesos –jo palpo que és així–, no descarto que ens puguem tornar a trobar amb els seus agents amb la possibilitat que l’Ousmane pugui continuar amb nosaltres”, va assegurar.

L’extrem francès, des que va obtenir el perdó de Xavi, està tenint un molt bon rendiment, fent moltes assistències i mostrant un gran compromís amb l’equip. Xavi no s’ha cansat d’explicar que li agradaria comptar amb ell perquè considera que es pot convertir en el millor del món en la posició d’extrem. A la secretaria tècnica, però, creuen que ja té un acord amb un altre club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)