Barça

Acord amb Acnur per quatre anys

Barça. La fundació segella un vincle amb l’Agència de les Nacions Unides pels Refugiats i el seu logotip lluirà a la samarreta del primer equip masculí i femení de futbol i del Barça Genuine

El FC Barcelona ha tornat a fer gala de la seva implicació amb els problemes del món i de donar contingut al seu lema “més que un club” signant un acord històric amb l’Acnur-Unhcr, l’Agència de les Nacions Unides pels Refugiats i el comitè espanyol de l’Acnur. Vehiculat a través de la fundació del club blaugrana, el vincle, que tindrà una durada de quatre anys, suposarà que el logotip d’Acnur lluirà a la samarreta del primer equip masculí i femení de futbol i del Barça Genuine i també una aportació en metàl·lic de 400.000 euros per invertir en projectes (100.000 euros per projecte i un per continent), a més d’una donació valorada pel Barça en 100.000 euros per temporada en productes de material esportiu i marxandatge del club.

“És un d’aquells acords que marquen la història del Barça. Volem fer costat als més desafavorits. Podem donar felicitat a les persones que pateixen. Per això som més que un club. Nosaltres entenem el Barça així, tenim voluntat d’ajudar els que ho necessiten”, va dir Laporta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)