Barça

“Sortirem a guanyar”

Ambició. Jonatan Giráldez i Alèxia Putellas coincideixen a assenyalar en la prèvia que el Camp Nou ha de servir com a motivació per a l’equip i que el bon resultat de l’anada no els condiciona

El tècnic del Barça, Jonatan Giráldez, i l’atacant Alèxia Putellas van ser els protagonistes en la roda de premsa prèvia al clàssic de Champions League al Camp Nou. Els dos van coincidir a assenyalar el Camp Nou i l’ambient que hi haurà a les graderies com un factor motivador extra per a l’equip: “Hem d’intentar gaudir al màxim. És una setmana especial perquè jugar al Camp Nou és especial. Hem d’aprofitar la força de l’escenari per tal que aquesta energia que ens transmet ens ajudi a passar a semifinals”, va explicar Giráldez. El gallec no vol cap relaxació, tot i que el resultat de l’anada fos favorable als interessos blaugrana: “Serem ofensives com ho intentem ser cada partit. L’anada és una referència i, tot i que vam aconseguir un resultat molt favorable guanyant 1-3 fora de casa, que això en Champions és molt complicat, no canviarem la nostra manera de jugar. No ens conformem a passar sinó que volem guanyar”, va sentenciar l’entrenador blaugrana, que hi va afegir: “Entrenar el Barça o jugar-hi implica que has d’estar al 100% en cada partit. Volem que la gent que vingui al Camp Nou gaudeixi, que hi hagi ocasions i així marcar molt gols.”

Somni fet realitat

Per a Alèxia Putellas i la resta de companyes, jugar al Camp Nou és la cirereta a la trajectòria de l’equip, gran dominador del futbol estatal últimament i actual campió de la Champions League: “És un premi i un agraïment a la trajectòria de l’equip, però espero que sigui un punt de partida.”, va explicar la futbolista, que hi va afegir: “El partit pot ser l’inici d’una nova era. Inspirarà moltes persones, en concret nenes que vindran a l’estadi o ho veuran per la televisió. Veuran dones jugant al Camp Nou i segur que somiaran ser elles les properes en un futur.”

La de Mollet del Vallès té clar que l’equip està preparat per afrontar el duel i classificar-se per a les semifinals: “Davant la pressió estem preparades. Ens agrada, ens atrau i ens motiva, ja que vivim per jugar aquest tipus de partit”, concloïa la millor jugadora del planeta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)