Barça

Mantenir la perfecció

Focalitzades. El Barça torna a la lliga amb l’objectiu de sumar el triomf i seguir invicte

Després de viure una setmana màgica i en el punt àlgid pel que fa al camp mediàtic, el Barça torna a la lliga amb l’objectiu de mantenir una trajectòria immaculada i sumar tres punts més, aquesta vegada al Johan Cruyff contra el Vila-real (12h). Aparcada la Champions League fins a finals del mes i amb la ressaca de la victòria en el clàssic contra el Madrid i el rècord d’espectadors en un partit de futbol femení assolit al Camp Nou, les de Jonatan Giráldez no volen abaixar les revolucions: “El que vam viure al Camp Nou va ser increïble, una sensació indescriptible per a tots. Amb la lliga guanyada, la preparació és diferent perquè volem continuar millorant coses i provant diferents aspectes”, diu Giráldez, que hi afegeix: “Volem seguir donant alegries a l’afició i guanyar per tal que no es rebaixin les bones sensacions.”

El Vila-real ha sumat un sol punt dels darrers dotze i és a la part mitjana baixa de la taula, tot i que no pateix per la permanència a la categoria. El Barça reprèn la lliga, però la competició estatal s’aturarà el cap de setmana vinent a conseqüència dels compromisos amb les seleccions que tindran la majoria de les futbolistes blaugrana: “Volem guanyar per tal que les jugadores marxin amb les seleccions amb tranquil·litat i després tornem a afrontar els reptes que tenim amb bona mentalitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)