Barça

“És una oportunitat”

Xavi Hernández. Entrenador del Barça

Després de l’enorme victòria al Bernabéu, Xavi Hernández confia que l’equip no afluixi i assalti la segona posició de la lliga. “Per a nosaltres és una altra final. Tenim una oportunitat única per escalar a la segona posició. El triomf contra el Madrid va solidificar més el projecte, però no podem afluixar. Hem de reafirmar que estem en un bon moment.”

Al davant hi haurà el Sevilla, segon classificat i que en l’anada va poder empatar contra el conjunt blaugrana. “Potser no arriba en el seu millor moment, però és un equip fort. Estan fent una gran temporada. Tenen un entrenador que admiro. Respecto molt el club perquè fa molt bé la feina, per això estan a dalt.”

Amb la victòria del Madrid a Balaídos, el Barça no podrà retallar punts al líder. Xavi ja va avisar dels objectius de l’equip. “Volem entrar a la Champions i guanyar l’Europa League. Prefereixo no esperar res dels partits del Madrid i centrar-me en nosaltres i en el que està a les nostres mans, com el fet de situar-nos segons. Veníem d’una situació complicada i ara que estem bé no podem abaixar la guàrdia ni relaxar-nos.”

El duel arriba després de l’aturada de seleccions que, per Xavi, els ha anat bé per “desconnectar mentalment” i afrontar el tram final de temporada. “Soc positiu pel que veig als entrenaments. L’equip està il·lusionat i el veig capaç. Ens ho juguem tot en un mes i mig.”

Pel que fa a alguns noms propis, Xavi va assegurar que les sensacions d’Ansu Fati marcaran el seu retorn, que el club no podria permetre’s la marxa d’Araújo i Gavi, i va recordar que el futur de Dembélé és a les mans del club i del jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)