Barça

L’1x1 del Barça contra el Sevilla

Per Clara Rodergas

Ter Stegen (90’)
EFICIENT
Va resoldre bé les poques rematades visitants de la segona part i va evitar el gol de l’empat en el temps afegit esmenant una errada seva. Va iniciar en molts moments les jugades davant el bon plantejament defensiu del Sevilla.
DANI ALVES (90’)
SUPERAT
Va tenir problemes en defensa, sobretot quan el van encarar. Va perdre algunes pilotes en zones compromeses que van provocar els contraatacs del Sevilla. Per sort tenia l’ajuda d’Araujo i Piqué al darrere.
Piqué (90’)
LÍDER
Va formar una parella molt sòlida amb Araujo, mostrant-se atent al tall, en l’anticipació i en el joc aeri contra un equip amb potencial. Va intentar-ho en atac amb un xut des de la frontal i una rematada de cap al travesser.
ARAUJO (90’)
IMPERIAL
L’uruguaià va ser un autèntic mur al llarg de tot el partit. Els jugadors del Sevilla topaven amb ell cada cop que intentaven superar-lo amb una esquivada. Va ajudar Alves quan es veia superat per la banda. Va vorejar el gol en un córner.
Alba (90’)
defensiu
En un partit en què l’atac blaugrana es va concentrar per l’esquerra, Alba va fer menys excursions per la banda que en altres partits. Bé en defensa, va saber cobrir el carril, tant a Lamela com al Tecatito.
Busquets (90’)
CREIXENT
Va rebre un cop a l’inici del partit que el va deixar estabornit uns minuts. De mica en mica va anar creixent i guanyant protagonisme sobre la gespa. Un cop més, va aportar equilibri i va contemporitzar el joc.
De jong (74’)
SOLIDARI
Els interiors blaugrana van poder participar menys que en altres partits. L’holandès ho va intentar i es va oferir, sobretot en la segona part en els minuts en què el Barça va dominar més. Va estar atent a les ajudes defensives.
Pedri (90’)
màgic
Tot i l’entramat defensiu del Sevilla, el canari va trencar línies a través de passades impossibles. Va marcar el ritme del partit del Barça i va fer l’únic gol del duel amb una genialitat. El Camp Nou es va rendir als seus peus.
DembÉlé (90’)
INCISIU
Davant les dificultats per trobar espais per dins, Dembélé va ser el millor argument ofensiu del Barça. Gairebé tot el perill va arribar per la banda del francès, però va costar trobar un rematador en condicions. Aplicat en defensa.
Ferran Torres (90’)
insistent
Va començar atrevit amb un xut que va sortir vorejant el pal, fruit de la confiança dels darrers partits. En la segona part, es va precipitar en algunes decisions, com l’equip. Bono li va treure un parell de rematades.
Aubameyang (80’)
lluitador
Ballar amb una parella de centrals formada per Koundé i Diego Carlos no és fàcil. El gabonès no va poder generar espais i només va disposar d’una ocasió clara. Va recuperar més d’una pilota en la pressió inicial.
GAVI (20’)
AGRESSIU
Cames fresques per ajudar al mig del camp i guardar la pilota quan era necessari. Intens en defensa.
MEMPHIS (14’)
INÈDIT
Va entrar en uns minuts en què el Sevilla tenia més la pilota que el Barça. Va ajudar en la pressió inicial.
NICO (4’)
AJUDANT
Xavi el va fer entrar per Dembélé per tenir més pilota en els darrers minuts de joc i assegurar els punts.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)