Barça

Esgotades les entrades per a la semifinal de la Champions

Champions. El Barça exhaureix les localitats per presenciar el duel contra el Wolfsburg després de superar el rècord mundial d’assistència en un partit de futbol femení en el clàssic

El Barça femení camina amb pas ferm per la màxima competició europea i després d’eliminar el Real Madrid en els quarts de final de la Champions l’afició del FC Barcelona està més motivada que mai per veure l’equip guanyar. Contra el Real Madrid es va batre el rècord mundial d’assistència en un partit de futbol femení, amb 91.553 espectadors, i ara aquesta xifra podria quedar enrere o igualar-se en les semifinals contra el Wolfsburg perquè el club blaugrana ahir va anunciar que les entrades pel partit s’havien esgotat.

El procés de venda d’entrades no deixa cap mena de dubte. Hi ha una gran demanda per veure el Barça femení, l’equip referencial del club en aquests moments, segons les paraules del president, Joan Laporta. En poc més de 24 hores es van esgotar les entrades que s’havien posat a disposició dels socis, sòcies i públic en general davant la gran demanda per a aquest partit.

Dilluns es van esgotar les primeres 50.000 localitats gratuïtes que, de manera exclusiva, es van posar a disposició de socis i sòcies, i un cop el procés va quedar obert a la resta d’aficionats tot va continuar igual i en poc més de 24 hores es van esgotar les entrades que s’havien posat a disposició de socis, sòcies i públic en general davant l’allau de la demanda per a aquest partit. Durant moltes hores el web va col·lapsar per poder retirar les entrades.

El club blaugrana encara té unes entrades que per normativa de la UEFA ha de reservar per a diversos col·lectius, però que anirà posant a la venda els dies previs del partit en funció que aquestes localitats es puguin anar alliberant. També és engrescador el rival de les blaugrana, el Wolfsburg, considerat un dels millors equips femenins del món, guanyador de la Champions en dues ocasions (2013 i 2014).

Les jugadores del primer equip, després de viure l’experiència d’omplir el Camp Nou contra el Madrid, van fer una crida a fer el mateix contra el conjunt alemany. “Us necessitem per arribar a Torí”, va piular Alèxia Putellas. “Tornem a repetir-ho?”, va escriure Jenni Hermoso, fent referència al rècord de l’altre dia en el clàssic. “Esperant tornar-vos a veure al Camp Nou”, va comentar Engen, mentre que Mapi León, Aitana, Graham, Mariona, Torrejón, Crnogorcevic, Melanie i Paredes van repiular la noticia que va penjar el club quan va anunciar que ja s’havien venut més de 50.000 entrades per al partit de semifinals contra el Wolfsburg.

AMBIENT

Les jugadores van animar a tornar a omplir el Camp Nou després del clàssic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)