Barça

Gerard Piqué té possibilitats de jugar contra l’Eintracht

Lesió. El central té una tendinopatia i demà serà baixa en la visita al cuer, el Llevant

Després de ser substituït abans de la mitja hora del partit d’anada dels quarts de final de l’Europa League al camp de l’Eintracht, Gerard Piqué es va sotmetre, la tarda d’ahir, a diverses proves per saber l’abast de la lesió. “Les proves realitzades aquesta tarda han confirmat que el jugador del primer equip Gerard Piqué té una tendinopatia de l’adductor llarg de la cuixa esquerra. És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat”, deia el comunicat mèdic que el club va fer públic ahir al vespre. La lesió, conseqüència de les molèsties que ha anat tenint el central des de ja fa setmanes, faran impossible la seva participació en el partit de demà al camp del cuer, el Llevant.

La bona notícia, però, és que Gerard Piqué no està descartat encara per jugar la tornada de dijous que ve contra l’Eintracht, i és que, més enllà del dolor i les molèsties que pugui tenir el futbolista, de moment la lesió no és greu i el temps de baixa no hauria de ser gaire llarg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)