Barça

“És un partit perillós”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El tècnic del Barça, Xavi Hernández, va atendre els mitjans de comunicació en la prèvia del matx contra el Llevant. Ho va fer amb autocrítica recordant el darrer partit contra l’Eintracht, i amb cautela a l’hora d’analitzar el proper contra els granotes: “El partit contra el Llevant és perillós, com els altres. Juguen a casa i els va la vida, contra un rival gran com nosaltres. La motivació és extra i, a més, estan aconseguint bons resultats, han guanyat l’Atlético, el Vila-real i serà molt complicat. Espero un partit semblant a l’Eintracht però és una final per lluitar pel primer objectiu, que és estar en plaça de Champions League. Serà un bon examen i molt exigent”, comentava el tècnic de Terrassa, que hi afegia: “A Frankfurt no vam estar bé. Hem de ser autocrítics i vam tenir massa pèrdues de pilotes en zona de construcció i contra un rival que contraataca bé ens va fer patir. No hem d’abaixar la guàrdia perquè si no, tant a Europa com a la lliga et passen per sobre, i contra el Llevant igual. Compten amb jugadors com Roger i Morales que lliguen bones transicions en velocitat.”

En plena voràgine de partits amb un calendari exigent i sense aturador, el tècnic del Barça té clar que per guanyar cal una bona versió de l’equip tot i visitar el penúltim classificat: “Dic als jugadors el que ens trobarem. El camp és complicat i estan molt bé tot i ser penúltims. Han guanyat els últims set punts de nou possibles com a locals, competeixen i tenen jugadors de nivell. De fet, pels futbolistes que tenen no és normal veure’ls tan avall”, analitzava Xavi, que veu físicament bé l’equip: “Acabem bé els partits i quan patim és per aspectes futbolístics.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)