L’1x1 del Barça

Per Joel Sebastian

Ter Stegen (90’)
brutal
Va fer una gran actuació. En la primera part va aturar una acció d’un contra un a Morales després que l’atacant entrés fins a la cuina. En la segona, va aturar un penal a Roger que, juntament amb l’entrada de Gavi i Pedri, va revifar l’equip.
Alves (80’)
Tocat
Es va torçar el turmell en una acció que va deixar sense respiració més d’un aficionat. L’atac del Llevant va ser força exigent; li va buscar l’esquena i la velocitat amb bones transicions, fins a fer un penal molt rigorós a Son.
AraUjo (90’)
multiplicat
Tant ell com Eric Garcia van tenir feina a tapar forats en la defensa. En el minut 28, va ser decisiu tapant una rematada a Roger. La feina va ser impecable i va tornar a demanar a crits una renovació que no pot esperar més.
Eric Garcia (90’)
treballador
En cada partit és millor central i mostra una adaptació total a tot allò que li demana Xavi. Ràpid en la retallada, líder, contundent quan cal, bona sortida de pilota i escuder de Ter Stegen en una ocasió de Morales. Va fer un penal sense voler.
Alba (90’)
desconnectat
No va saber quan atacar ni va connectar amb Ferran Torres per fer mal amb les seves desdoblades marca de la casa. En defensa no se’l va veure fi en les ajudes ni contundent com requeria la intensitat del rival.
Busquets (90’)
desbordat
En la primera part va tocar poca pilota i això és sempre una mala notícia per a l’equip. Sense control efectiu i posicional, pateix. I els companys ho noten. En la segona, manant en el marcador, se’l va veure més tranquil i a lloc.
NIco (57’)
amagat
Rendiment irregular de Nico en una bona oportunitat per convèncer i demanar minuts a Xavi. No es va trobar còmode i es va mostrar imprecís en els controls i a l’hora de prendre la millor decisió per trobar línies de passada.
De Jong (57’)
regular
Va començar molt actiu entre línies per mirar de trencar l’entramat defensiu plantejat pel Llevant. Va demanar la pilota amb la intenció d’assumir un paper més ofensiu sense Pedri, i precisament va sortir quan entrava el canari.
DembÉlé (84’)
ascendent
Quan conduïa amb espais ja es veia que era l’únic jugador que podia generar perill i sacsejar l’enfrontament. En la primera part ho va fer massa de tant en tant, però en la segona va demostrar ser decisiu i una peça clau per a Xavi.
Ferran (90’)
profund
Va intentar desmarcades que ell mateix sabia que no portaven enlloc, però no va defallir i, enganxat a la banda esquerra, va intentar generar perill i fer llarg l’equip. No va tenir sort ni encert en els metres finals.
aubameyang (84’)
eficaç
Els companys no el van saber ni poder trobar per tal que generés perill. Després de meravellar el Bernabéu, encadena algun partit irregular, però en la primera ocasió que va tenir no va perdonar i va establir l’empat a un gol.
Gavi (33’)
vertical
Va sortir al camp i va revolucionar l’equip trencant línies i, fins i tot, assistint Pedri per remuntar momentàniament.
pedri (33’)
incisiu
Com Gavi, i gràcies al penal aturat per Ter Stegen, va sacsejar el matx i va fer l’1-2 amb un colpeig a la frontal exquisit i imparable.
Lenglet (10’)
penalitzat
Dos minuts després d’entrar per Alves, va fer penal a Dani Gómez. Xavi se’n devia penedir.
Adama (6’)
inhàbil
Ni va ajudar a defensar ni va participar en cap dels contraatacs que hi va haver al final.
Luuk (6’)
martell
Va tocar dues pilotes. En la primera va rematar a la cara de Pedri; en la segona, a la xarxa.