Barça

Ni els penals els aturen

Històric. Munuera Montero és el primer àrbitre que li xiula tres penes màximes al Barça, i els blaugrana, el primer equip que venç tot i això

Ni el desgast a causa del calendari, ni la falta de contundència, ni el rival mateix, que va bastir un gran partit, van ser el principal enemic del Barça. Ho va ser Munuera Montero i els tres penals que va xiular en contra dels blaugrana. L’andalús va passar a la posteritat després de ser el primer col·legiat que xiula tres penes màximes en un mateix partit al Barça en la història de LaLiga, un fet que, tot i això, no va evitar la victòria de l’equip dirigit per Xavi. Precisament el conjunt barceloní es va convertir, de retruc, en el primer que aconsegueix el triomf tot i ser penalitzat per partida triple, una dada que eleva a meritoris els tres punts sumats en la que va ser la setena victòria consecutiva en el campionat de lliga.

Fins al partit disputat al Ciutat de València, el Barça havia provocat set penals i encara no li havien xiulat cap en contra. El primer va ser de Dani Alves, molt rigorós, després de posar el braç a l’altura del pit de Son; el segon per unes mans que Èric Garcia no volia fer ni podia evitar, i el tercer per una trepitjada clara de Lenglet quan només feia dos minuts que havia saltat al terreny de joc per rellevar Alves. Els culers van tornar a demostrar fortalesa mental i un físic envejable per acabar de la millor manera el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)