Barça

“El Barça és el club més difícil del món”

Xavi Hernández Tècnic del Barça

“Ens agradaria ser a la Champions League, és clar, ja ho he dit moltes vegades. Ens ho mirem des de casa i ens fa mal i ens fa coratge, però seria un pas endavant guanyar l’Eintracht”, va dir Xavi ahir, amb el dol per no ser a la màxima competició continental de clubs superat a mitges, però focalitzat en la realitat que viu l’equip que dirigeix. “L’Europa League ens il·lusiona”, va assegurar el tècnic, conscient de com d’important és classificar-se aquesta nit. “Som el Barça. Tenim l’obligació de guanyar i jugant bé. Això és el Barça. No val guanyar 1-0 i en el minut 90. Per això és el club més difícil del món, el més exigent. Hem de guanyar jugant bé”, va explicar Xavi, que va aprofundir en el tema qüestionat per les darreres victòries del Madrid en la Champions: “A nosaltres ens exigeix la història del Barça, no el Madrid. No mirem el Madrid per exigir-nos. Fa 40 anys des que va arribar Johan Cruyff, que va posar el llistó; guanyar jugant bé, si no no estem contents. Així som els catalans. Jo, del Madrid, no en conec la idiosincràsia, és un rival espectacular, té un gen competitiu molt gran, però el Barça és una altra història.”

Pel que fa al partit d’avui, per a l’egarenc una de les claus és “millorar en les pèrdues perquè no generin aquests contraatacs que allà van crear complicacions”. “Hem de ser més responsables amb la pilota, més pulcres, no podem tenir pèrdues innecessàries com vam tenir. També és veritat que la gespa no estava bé, aquí això no passarà”, va insistir el preparador, que va fer una crida a la parròquia blaugrana. “L’afició sempre ha estat extraordinària i necessitem que l’ambient sigui calent, que ens animin i pressionin”, va assenyalar.

Oliver Glasner: “Intentarem marcar un gol”

El tècnic de l’Eintracht va advertir que sortiran a “guanyar el partit”. “Intentarem marcar un gol, sempre ho fem. No ens agrada tancar-nos al darrera”, va explicar Oliver Glasner, que va indicar que una de les claus per superar l’eliminatòria és “ser eficients al davant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)