Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“Estic molt emprenyat”

Xavi Hernández va viure una de les pitjors rodes de premsa des del seu retorn al Barça, i no se’n va amagar: “Estic molt emprenyat i decebut; hem llançat una ocasió d’or per acostar-nos a la Champions, i fins i tot hem dit adeu a la lliga.” El tècnic va ser molt crític a l’hora de valorar l’actuació dels seus jugadors. “Hem de jugar amb més cor, fe i il·lusió; no és una qüestió de voluntat sinó de coses tan senzilles com el timing en atac, una cosa que requereix talent i una presa de decisions al segon; són coses que les sabem fer perquè les entrenem; en soc el màxim responsable i en parlarem, però avui era un dia per aconseguir una victòria de fe, il·lusió i esperança”, va reiterar l’entrenador.

Xavi admet que els equips els posen cada vegada més dificultats, però no considera que això sigui una excusa davant de la derrota: “És cert que hem millorat des del novembre, però nosaltres aspiràvem a fer més bé les coses, fins i tot a lluitar per un títol; haurem de reaccionar perquè ens estem jugant coses molt serioses, com entrar en la Champions, i dijous tenim un altre partit molt complicat.”

El tècnic també lamenta que es perdonin tantes ocasions. “Quan ens entrenem ho fem bé, però ara ens falta fe en nosaltres mateixos.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)