Barça

“Ens hem de refer de seguida”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

En la roda de premsa prèvia al partit de demà al camp de la Real Sociedad Xavi va ser molt clar sobre quina és la realitat de l’equip. “Estem a punt de jugar una final contra la Real, que és un rival directe. Ens havíem il·lusionat amb la lliga, però ara és gairebé impossible. Hem de ser més humils que mai i pensar que l’objectiu és la segona posició. És decebedor, però és la nostra realitat”, va comentar l’egarenc, conscient que el més important és recuperar la il·lusió i les bones sensacions. “Ho hem de donar tot, jugar bé a futbol i guanyar partits. No passem el millor moment de la història i ho hem d’afrontar. Ens hem de tornar a il·lusionar, nosaltres primer, i després enganxar la gent. Ens hem de refer de seguida. Hem d’acabar la temporada amb les millors sensacions.”

Guanyar avui la Real Sociedad seria fer un pas de gegant cap a l’objectiu indispensable aquesta temporada de jugar la Champions el curs que ve, però Xavi sap que no serà fàcil. “La Real és un rival diferent del que ens hem trobat amb l’Eintracht i el Cadis. S’assimila al que volem nosaltres de model de joc. Anoeta és un camp complicat i segurament ens collaran a dalt amb pressió alta. Serà un gran partit per als aficionats. Hem entrat en una dinàmica negativa i n’hem de sortir en aquest partit”, analitzava Xavi.

El tècnic blaugrana també va analitzar la situació de Gerard Piqué, que torna a la llista. “En el tema extraesportiu ell és així. Li agrada estar en boca de la gent. Si estigués distret o li faltés concentració l’avisaria, però això a ell li dona gasolina. Està implicat i ens ha donat un rendiment brutal i en aquests partits l’hem trobat a faltar. De les molèsties està bé”, va dir Xavi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)