Barça

L’1x1 del Barça en la victòria al camp de la Real Sociedad

Per Oriol Robiró

ter stegen (90’)
providencial
Mitja victòria és seva per la seguretat que va donar sota els pals. Quan el Barça es va començar a desfer, l’alemany va recordar el de les seves millors èpoques, amb aturades providencials a Sorloth i Januzaj.
alves (66’)
imprecís
Sense ningú per la seva banda en l’inici va fer més de mig que mai, però es va fer un fart de perdre pilotes, sobretot a camp propi. Quan Januzaj va anar a la banda li va guanyar cada vegada la partida fins que es va lesionar.
araÚjo (55’)
lesionat
Va fer una primera part fantàstica controlant Sorloth i Isak i imposant la seva contundència, però en la segona no va poder continuar més després d’una bona intervenció defensiva. Se’l va trobar a faltar.
piqué (82’)
mariscal
Amb signes evidents de dolor des dels primers compassos, va ser capaç de liderar la defensa. Sempre ben col·locat, ho va tallar absolutament tot, excepte una jugada en què va perdre la marca de Sorloth. Partit excel·lent.
jordi alba (90’)
distret
Va iniciar la jugada de l’1-0 amb una bona centrada, però en atac va aportar poc més. Gairebé igual que en defensa, i és que li van guanyar l’esquena mil i una vegades, amb la sort per a ell que cap va acabar en gol.
busquets (90’)
tercer
Pel guió de partit no se’l va veure tant com altres dies, però va fer una bona feina per contenir el centre del camp el dia que jugava el seu partit 675 i es convertia en el tercer jugador amb més partits de la història del club.
gavi (90’)
diferencial
Més de mig gol va ser seu, i és que es va anticipar a tota la defensa en una pilota morta i va donar una passada fantàstica a Ferran. Millor resum del seu partit, impossible, i és que en la pressió va ser fonamental.
f. de jong (90’)
millorat
Molt bon partit de l’holandès, que va llegir el guió a la perfecció i es va fer un fart de connectar amb els davanters aprofitant els espais, a més de donar criteri i protagonitzar bones conduccions per trencar línies.
dembélé (90’)
decreixent
Va tenir un inici més que correcte, obrint el camp i generant perill. De fet, va participar en el gol amb la primera rematada, que va anar al pal. Amb el pas dels minuts va desaparèixer i no va saber aprofitar els espais.
ferran torres (90’)
llest
Va tenir un parell d’ocasions per veure porteria, però ahir no ho va aconseguir. Tot i això va decidir sempre bé i quan ningú s’ho esperava es va treure una gran assistència de la màniga per a Aubameyang en el 0-1.
aubameyang (82’)
golejador
La primera vegada que la pilota va rondar l’àrea va saber trobar el millor lloc per esperar la centrada de Ferran i marcar a plaer. Va aparèixer poc més, però la feina més important ja la tenia feta.
eric g. (35’)
fred
En la primera acció, Sorloth li va guanyar l’esquena i no va ser gol de miracle. Després es va entonar i va acabar força bé.
dest (24’)
defensiu
Amb la seva entrada la Real va deixar de fer tant de mal per aquella banda, però en línies generals a l’americà se’l va veure poc.
Lenglet (8’)
segur
No va fer cap disbarat, i venint del que venia ja és molt. De fet, va estar bé en els duels que va tenir.
l. De Jong (8’)
curt
Es va barallar amb tota la defensa de la Real però va tenir molt pocs minuts per deixar-se veure.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)