Barça

“Queda el més important”

Jonatan Giráldez i Sandra Paños. Entrenador i jugadora del Barça

Ni el 5-1 de l’anada fa desviar el Barça del seu camí: el de guanyar tots els partits. La prudència és màxima dins del vestidor blaugrana. “L’eliminatòria no està tancada, però sí encarrilada. Queda el partit més important. No només hem de classificar-nos, sinó també guanyar. Aquesta és la mentalitat i l’ambició de l’equip. Si afrontem el partit d’aquesta manera, tindrem més possibilitats”, va assegurar el tècnic, Jonatan Giráldez. L’entrenador gallec creu que una de les claus del partit serà sortir de la mateixa manera que al Camp Nou: “Pel context i l’escenari, crec que serà important dominar des de l’inici. Coneixem els seus punts forts i hem de tenir en compte que juguen a casa, on han obtingut grans resultats. Hem d’intentar tenir línies de passada per evitar les seves transicions i el seu joc directe.”

La portera del Barça, Sandra Paños, es va mostrar en la mateixa línia que el seu tècnic. “Cada partit és un món. El Wolfsburg es fa fort a casa. Hem de sortir mentalitzades de les dificultats que ens trobarem. És cert que tenim un resultat favorable, però no està fet. El nostre deure és sortir a guanyar i intentar jugar com a casa. Som un equip molt ambiciós i no ens plantegem una altra situació que no sigui aquesta”. I hi va afegir: “L’equip està tranquil, confiat en la feina que estem fent. Som a un pas de la final.”

“Volem mostrar una altra cara”

El tècnic del Wolfsburg, Tommy Stroot, confia a jugar millor que al Camp Nou: “Volem mostrar una altra cara i entrar al joc d’una manera completament diferent. Intentarem marcar ràpid. Sabem que el repte és molt gran”. La jugadora Svenja Huth hi va afegir: “El 5-1 ens ha de fer més fortes, segur. Ens motiva l’escenari i l’estadi ple. No ens rendirem i no regalarem res”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)