Barça

“És algú amb estrella”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi Hernández va mostrar-se encantat amb el retorn d’Ansu Fati. “És un jugador diferencial i és una pena no haver-lo tingut abans. És especial i ens anirà molt bé aquests últims cinc partits”, va indicar el tècnic. “Ha de ser molt important, d’ara endavant”, va seguir el tècnic, que el veu tant d’extrem com de davanter centre. “A la banda té un contra un i va bé a l’espai. I en punta descarrega bé i també té molta capacitat golejadora. És un jugador amb bona estrella i ha d’estar a prop de l’àrea, sigui a banda o en punta”, va aclarir. L’atacant, però, no serà titular, en un partit transcendental. “Necessitem els tres punts per tornar a la victòria, a les bones sensacions i tornar a sumar”, va dir el de Terrassa. “No estem per tirar coets, però la setmana ens ha anat molt bé per recuperar-nos. Hem llençat dues oportunitats per lligar la classificació per la Champions i hem de complir els objectius mínims com sigui”, va insistir. “Aquest club ha de guanyar títols i no és positiu haver de quedar segons, però ens hem de motivar. És la nostra realitat. Hem d’assolir el mínim exigible”, va concloure.

Aguirre: “No és fàcil”

El tècnic del Mallorca també va parlar ahir: “La necessitat que tenim ens obliga a jugar sense errors, a cuidar els detalls amb la màxima concentració. I encara així no és fàcil guanyar el Barcelona.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)